Куриерският бос и доскорошен министър на транспорта Николай Събев отново

...
Куриерският бос и доскорошен министър на транспорта Николай Събев отново
Коментари Харесай

Събев води листата на ПП в Русе заради първото място на ГЕРБ

Куриерският необут и досегашен министър на превоза Николай Събев още веднъж ще води русенската листа на “Продължаваме смяната ”, пише Ruse.news. През последните седмици се усещаше високото напрежение сред него и водачите на плана – Асен Василев и Кирил Петков.

Според източници на изданието  Петков и Василев са останали извънредно разочаровани от дейностите на Събев като министър и не желали да се обвързват по никакъв метод с него.

Като досегашни ръководещи те не изпитвали към този момент потребност от солидния портфейл на Николай Събев, което също е основателна причина.

Ruse.news написа още, че  Събев не е посещавал последните съвещания на Министерски съвет, а със заразяване с ковид оправдава и неналичието си в последния работен ден, когато трябваше да съобщи властта на служебния министър на превоза. По това време той си почивал на вилата в Созопол.

Все отново двете страни решили да заровят томахавките, а измежду аргументите е националният резултат на ГЕРБ, които съгласно социолозите ще бъдат първа политическа мощ. “Продължаваме групировката ” по този начин и не съумя да излъчи друго блестящо лице от русенските депутати.

Очаква се на второ място в листата още веднъж да бъде адвокатката на Събев – Рена Стефанова, която беше народен представител в 47-ия парламент.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР