Купуването на нов смартфон обикновено е приятна задача, но може

...
Купуването на нов смартфон обикновено е приятна задача, но може
Коментари Харесай

Най-желаните качества при избор на нов смартфон

Купуването на нов смарт телефон нормално е приятна задача, само че може да бъде и относително комплицирано предизвикателство. На пазара има голямо обилие от модели на всевъзможни цени с какви ли не технологии и благоприятни условия.

На доктрина, изборът за всеки човек би трябвало да е доста елементарен. Всеки би желал най-хубавото за парите, които може да отдели. Но в реалност това може да се окаже огромно тестване за хората. Как да изберем най-подходящия смарт телефон?

Има четири критерия, които нормално са най-важните и определящи избора на мобилен телефон за множеството хора. Ето кои са те:

Дизайнът, схваща се 
 f
Всеки човек желае да има устройство, което освен работи добре, само че и наподобява атрактивно. Смартфонът се е трансформирал в неразделна част от всекидневието и стила на милиарди хора по целия свят. Това е устройство, което е с нас непрекъснато – както на публични срещи, по този начин и при развлечение с другари. Важно е смарт телефонът да наподобява уместно и да се вписва добре в персоналния ни жанр.

Най-актуалните трендове при дизайна на смарт телефоните сега са елегантните линии, заоблените краища и пастелните цветове. Все характерности, които има новият на Samsung. Това е смарт телефон, който наподобява добре във всяка обстановка. Големият 6.5-инчов Super AMOLED е с FHD+ резолюция и 120Hz освежаване на картината, което му разрешава и да пресъздава доста добре изглеждащи фотоси и клипове.

Корпусът има и рейтинг IP67, който го прави резистентен на намокряне и прахуляк. Той пази мощен 8-ядрен процесор, 8GB RAM и 128GB (или 256GB) вградена памет. На разположение е и 5G поддръжка за сърфиране с най-новите мобилни мрежи с висока скорост.

За къде сме без добра батерия
 c
Колкото и добър да е хардуерът и външният тип на един смарт телефон, те няма да са доста потребни, в случай че не работят. Затова батерията без подозрение е от най-важните критерии при избор на смарт телефон. Вече тя би трябвало да е освен с задоволително огромен потенциал, само че и да може да се презарежда бързо.

Galaxy A54 да вземем за пример разполага с батерия с потенциал 5000mAh. Тя обезпечава задоволително заряд за най-малко два дни. Презареждането е с 25W технология, която редуцира времето и даже 10-15 мин. бързо зареждане обезпечават още няколко часа пълноценна работа.

Камери… доста камери…
 v
Разбира се, камерите са един от най-използваните детайли на всеки смарт телефон. Според данни на Eksposure, 85% от всички фотоси към 2022 година са направени с мобилни телефони. Тъй като смарт телефоните са постоянно с нас, те са съвършен асистент за увековечаване на мемоари. Затова е изцяло разумно камерите да са измежду най-важните критерии при избор на смарт телефон.

Тук нормално са и най-големите разлики при смарт телефоните. Логично, по-скъпите смарт телефони имат по-добри камери, само че това не значи, че са единствените с хубави датчици. Galaxy A54 5G да вземем за пример има 50МР съществена камера с оптична стабилизация, дружно с 12МР ултраширокоъгълна камера и 5МР макро камера. Предната камера пък е 32МР. С тях и приложението Гугъл Meet, видео диалозите се трансформират в същинско наслаждение.

На разположение са и познати от флагманските модели технологии, в това число режимът Nightography за нощни фрагменти, технология Photo Remaster за възстановяване на фотосите и режими за селфита с филтри и функционалност за разкрасяване. Интересен е и новият Fun Mode – функционалност, която интегрира филтрите с добавена действителност на Snapchat в камерата на Galaxy A54 5G и основава опция за още повече творчество и занимания.

Galaxy А54 5G предлага и два режима с професионални настройки за фотоси и запис на видео. Изкуствен разсъдък пък разпознава обектите и обстановките пред обектива и предлага спомагателни функционалности, да вземем за пример сканиране и добиване на текст.

Ах, тази цена

Не на последно място по значимост, несъмнено, е цената. Всеки би желал да има флагмански характерности, само че на по-достъпна цена. Това е допустимо със смарт телефони като. Той предлага упоменатите към този момент благоприятни условия, както и обезпечено актуализиране до най-новите версии на операционната система за 4 години напред и 5-годишна поддръжка на ъпдейтите за сигурност.

Смартфонът може да се внедри елементарно в екосистемата на Galaxy с другите устройства и съставни елементи за умни домове. Платформата Knox пък дава спомагателна отбрана на данните. Именно по този начин изборът на смарт телефон внезапно става доста лесен
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР