КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!По официални данни на

...
КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!По официални данни на
Коментари Харесай

Камен Дюлгеров, кандидат за кмет на София от ПП „Български гласъ“: Системата за гражданска защита на населението при военни действия, природни бедствия, аварии, химическо и ядрено замърсяване не работи


КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

По публични данни на Министерство на вътрешните работи по отношение на груповите средства за отбрана към 10 март 2022 година, на територията на София град има 52 обекта – 3 от тях са Противорадиационниукрития и 49 са Скривалища. Тези общо 52 обекта са планувани за групова отбрана на популацията и са ситуирани на територията на 14 от общо 24 региона в София. Това значи, че над половин милион души остават незащитени, това сподели претендентът за кмет на София от Политическа партия „ Български гласъ “ Камен Дюлгеров.

Това е незаконна безнаказаност във връзка с сигурността на популацията в най-големият град в страната, където по данни на Националния статистически институт от последното броене на популацията през 2020 година, живеят 1 221 172 души.

Прави усещане, че обектите се експлоатират, както от Столична община и Министерство на вътрешните работи, по този начин и от всевъзможни други обществени и частни субекти, които имат постройките, в които се намират убежищата. И тук разумно пораждат въпросите: Кой управлява осъществяването на дейностите по поддържане в подготвеност за прилагане на местата за групова отбрана на популацията? Кой влага средства в тази поддръжка – страната, общината или всяка една обществена и частна организация, в чиято постройка има противорадиационно скривалище или укритие? Кой е виновен за отбраната на живота и здравето на популацията в бедствени обстановки?

Кметът на София, госпожа Фандъкова, би трябвало да каже за какво на територията на 10 региона в София няма нито едно място за групова отбрана на популацията, както и за какво съществуващите обекти в справката на Министерство на вътрешните работи са негодни за прилагане, откакто бюджетът на Столична община се изготвя от нея, в качеството й на кмет, и се предлага за разискване и приемане на Общинския съвет. Всеки един от тези 61 общински съветници би трябвало да каже за какво не е поставял този въпрос и не е предложил съответни дейности. Тези хора по този начин ли се грижат за сигурността на личното си семейство и личният си дом?

Никой няма право да бъде безконтролен към българските жители, никой няма право да рискува здравето и живота на хората, като се извинява с липса на финансови благоприятни условия. Това е несериозно и незаконно отношение към тематиката за сигурността на жителите на София.

Камен Дюлгеров, претендент за кмет на София, номер 12

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Платена публикация
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР