Купувачите все още харчат цяло състояние в Обединеното кралство въпреки

...
Купувачите все още харчат цяло състояние в Обединеното кралство въпреки
Коментари Харесай

Lloyds Bank казват, че купувачите все още се разхождат по празници и ресторанти

Купувачите към момента харчат цяло положение в Обединеното кралство макар рецесията с разноските за живот, съгласно данни на Lloyds Bank.

Всеки район в Обединеното кралство, в това число Шотландия, Уелс и Северна Ирландия, харчи повече за несъществени неща като почивки, заведения за хранене и развлекателни действия, само че Лондон е най-бавно растящият район за този вид разноски.

Lloyds Bank разкри данните след стартирането на новата си кредитна карта, World Elite Mastercard. Анализът, основан на картовите разноски на клиентите на банката, дава визия онлайн за положението на нацията. Несъществените покупки – като празниците и разноските за заведения за хранене – са в позитивен растеж на годишна база от май 2021 година

Само през 2023 година несъществените разноски са нарастнали повече на годишна база от 3% всеки месец, достигайки връх от 10% нарастване през януари.

Данните демонстрират, че наклонността значително се дължи на пристрастеността към пътешествия – изключително измежду хората над 65 години, които са у...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР