Купувачите от Amazon скоро няма да имат опция за плащане

...
Коментари Харесай

Най-големият е-търговец не бърза с крипто-плащанията


Купувачите от Amazon скоро няма да имат алтернатива за заплащане с криптовалута
(снимка: CC0 Public Domain)

Гигантът в електронната търговия Amazon няма планове да добави варианти за заплащания посредством криптовалути в скоро време в своята платформа за продажби на дребно, заяви основният изпълнителен шеф на компанията Анди Джаси.

От друга страна, напълно допустимо е в системата да се продават незаменими цифрови токени. Джаси чака NFT да продължат да нарастват „ доста ” в скоро време. бързо набраха известност през 2021 година, като творбите на изкуството във тип на NFT към този момент се продават за милиони долари.

„ Вероятно не сме покрай прибавянето на криптовалутата като механизъм за заплащане в нашия бизнес на дребно. Но имам вяра, че с течение на времето ще видите, че криптовалутата става по-голямо нещо ”, добави Джаси, представен от Ройтерс, в първото си годишно писмо до акционерите, откакто.
още по темата
По думите на Джаси, криптовалутите ще станат по-значими в дълготраен проект, само че твърди, че не има никакви биткойни.

Все по-голям брой компании започнаха да одобряват виртуални валути за разплащане напоследък. Така криптовалутите се трансформират в клас активи, избягван от огромните финансови институции до преди няколко години, само че навлизащ в всеобщия поток в последно време.

Миналата година eBay позволи в своята платформа продажбата на цифрови колекционерски артикули като карти за търговия, изображения или видеоклипове. С това eBay стана първата компания за електронна търговия, която се включи в.

По-късно eBay съобщи, че е отворена за опцията да стартира да приема криптовалути като разплащателно средство в бъдеще. По-рано тази седмица Nexo и Mastercard оповестиха, че пускат на пазара.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР