Купувач е софиянецът Стефан Славейски, който според запознати е социално

...
Купувач е софиянецът Стефан Славейски, който според запознати е социално
Коментари Харесай

Застрахователната Измама Е Само Върхът На Айсберга, Вижте В Какви Тъмни Схеми Е Замесена Мегз!

Купувач е софиянецът Стефан Славейски, който съгласно осведомени е обществено слаб, написа Пик., базирайки се на всекидневник. През последните години Славейски се е сдобил с още десетки компании от цялата страна. По-голямата част от тях имат солидни загуби или отговорности към снабдители, клиенти или към страната, демонстрират документите в комерсиалния указател.

В самия контракт за продажба на компанията категорично е посочено в нарочна уговорка, че Славейски освобождава от отговорност Мегз за дейностите й като шеф и едноличен притежател. Седмица след договорката новият началник на компанията сменя името й от „ Мегз “ ЕООД на „ Новокер София “. В края на 2017-та година сдружението се появява в описите на Национална агенция за приходите за неточни длъжници.

Дължими налози

Дължимата сума към 14 декември от 134 144, 76 лв., съгласно данъчни специалисти мъчно може да бъде насъбрана за няколко месеца. Това съгласно тях е и повода в контракта за продажба да бъде включена уговорка за освобождение от отговорност на Мегз.

Справка в регистъра за длъжници и търсени лица на Национална агенция за приходите демонстрира, че даже и след договорката Каканашева продължава да има отношение с управляващите. За предходната година данъчни инспектори от Пловдив са й изпратили голям брой предложения за формиране на проверки или връчване на ревизионни актове, демонстрира информация.

Малко откакто Мегз продава компанията си, се оказва, че има и други отговорности. Представителят на арменската черква във Варна Оханес Паникян преди време разгласи, че сдружението на Каканашева не заплаща наем за нает магазин в града. Дори „ Мегз “ ЕООД е наказана от Районен със Варна да заплати на църковното настоятелство сумата от 4498, 83 лв. без лихвите.

Подобен проблем против компанията е обсъждан и от Районен съд Пловдив. С решението си магистратите задължават сдружението да изплати 12 714, 01 лв.. Сумата би трябвало да се изплати на софийската компания „ Топс Сток “ за доставка на платове и плетива.

Оплакване за неплатени пари от страна на Мегз по контракт за ушиване на облекла насочи преди време пред уеб страницата „ Под Тепето “ и пловдивският дизайнер Димитър Бялков.

Вчера на Мегз беше повдигнато обвиняване за подбуждане към машинация. Тя обаче пусната под гаранция от 10 000 лв..
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР