Купон по време на пандемия. А след това съд! Това

...
Купон по време на пандемия. А след това съд! Това
Коментари Харесай

Купон по време на пандемия, а след това съд за сръбски национал

Купон по време на пандемия. А по-късно съд! Това е ситуацията в Сърбия, където има над 1600 регистрирани инфектирани с ковид, а смъртните случаи са 44.

Футболистът от националния отбор на страната и " Ал Итихад " Джеда - Александър Прийович, се изправи пред съда в Белград, защото си разреши да отиде на... заведение. В западната ни съседка са неразрешени всички публични събирания на повече от двама души, както и излизанията от 17:00 до 5:00 часа сутринта. Мерките целят да спрат разпространяването на ковид.

Въпреки това в хотел в центъра на столицата локалната полиция завари над 20 индивида, които необезпокоявани бяха заели местата си в заведение. Акцията се е провела към 15:30 ч. на 3 април.

Медиите в Сърбия разкриха, че Прийович е опитал да излъже полицията и да си резервира стая в хотела, с цел да покаже, че не просто е излязъл да се забавлява. Само че тази стъпка не му е помогнала.

" Неговото провинение, е че дружно с още 5 индивида са влезнали в заведението. Отговорността се поделя, само че ще се търси и уредникът ", разяснява шефът на полицията в Сърбия Владимир Ребич.

Така Прийович трябваше да се яви в съда в Белгард, с цел да изясни държанието си. Медиите пък го " нахокаха ", че не употребява маска и ръкавици. " Все едно не знае, че има пандемия! ", възмущават се те.

Заради същия случай пред съда се явиха още известните артисти в Сърбия Митар Мирич и Джани. Последният е бил в заведението дружно със брачната половинка, сина и снахата си.

bTV също приканва: останете си у дома!
Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 503 18 17 34 Света 1 169 408 52 765 62 735 241 773 Заразени* Нови Починали България 503 18 17 Света 1 169 408 52 765 62 735
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР