Купиш ли си смартфон за 2000-3000 лева, първото нещо, за

...
Купиш ли си смартфон за 2000-3000 лева, първото нещо, за
Коментари Харесай

Забравете за протекторите на екрана, Samsung Galaxy S24 Ultra e имунизиран срещу надраскване

Купиш ли си смарт телефон за 2000-3000 лв., първото нещо, за което човек се замисля, е отбраната му. Но тя лишава от чара и хубостта на апарата, който е част от наличието на една дамска чанта. Същото може да се каже за джобовете на мъжки панталон и централната подпора на автомобила, където смарт телефонът постоянно е в контакт с разнообразни предмети, които по хипотеза за опасност за него.

Затова в този момент няма да поглеждаме към AI, който бе акцент при представянето на новия флагман на Samsung, а ще обърнем внимание на една характерност, която леко бе заглушена от шума към изкуствения разсъдък в Galaxy S24 Ultra. Става въпрос за Gorilla Armor на Corning.

Предвид това, че Corning и Samsung работят дружно към този момент 50 години, не е изненада, че точно S24 Ultra е първият смарт телефон, който може да се похвали с толкоз добре предпазен екран, за което се грижи упоменатата компания.

Очаквано, Corning популяризира отбраната на екрана като най-надеждната до момента. Ето и забавната част: твърди също, Gorilla Armor е освен здрав, само че и резистентен на надраскване и до четири пъти по-добър в избягването на надрасквания от всички останали варианти за стъкло.

YouTube-каналът PBKReviews реши да ревизира тези изказвания. За задачата се употребява комплектът Mohs Hardness Test Kit. Ютубърът разкрива, че екранът Gorilla Armor демонстрира леки следи от надраскване при равнище 7, само че те са едвам забележими. Истински драскотини се появяват при равнище 8, като по-дълбоки стават те при равнище 9.

Всичко това значи, че даже дамската ви чанта или джобовете да са цялостни с ключове, монети или други абразивни такъми, дисплеят на Galaxy S24 Ultra няма да понесе пострадвания, или най-малко не забележими.

Ревюто на PBKReviews не се лимитира единствено до екрана, ютубърът подлага на тест и новата титаниева рамка на апарата. Тя е доста по-здрава и лека, като наподобява стилно и елегантно. Драскотини се появяват на равнище 5. Но тук би трябвало да отбележим, че вибраният е непокътната територия единствено за щита на Капитан Америка и „ Черната пантера ”.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР