Купето Maserati GranTurismo за 2023 г. ще се появи в

...
Купето Maserati GranTurismo за 2023 г. ще се появи в
Коментари Харесай

Виж 2023 Maserati Gran Turismo

Купето Maserati GranTurismo за 2023 година ще се появи в австралийските шоуруми в края на идната година, в случай че няма спомагателни забавяния, като се чака да се предлага с бензинов и електрически мотор.

Второто потомство на спортното купе GranTurismo, което Maserati ще показа на международния пазар при започване на 2023 година, ще бъде първият нов модел от 16 години насам (от 2007 година ) и първият, който ще се предлага с електрическо задвижване, обозначено като Folgore.

 width=

Ако приемем, че няма по-нататъшни забавяния, новият GranTurismo ще се появи в австралийските шоуруми в края на 2023 година и ще се предлага в електрическа версия Folgore - евентуално дружно с обичайна версия с бензинов мотор, която беше снимана при проби в чужбина.

Това ще бъде първият електромобил на Maserati в Австралия, който ще изпревари с няколко месеца Grecale Folgore - електрическата версия на новия средноразмерен SUV на марката.

 width=

" Мисля, че от позиция на електрификацията... Най-голям интерес евентуално е имало към GranTurismo, което е първото Maserati с [електрическо задвижване] - надяваме се, че ще го забележим в края на идната година ", съобщи пред медиите генералният управител на Maserati Австралия Грант Барлинг.

" Grecale [Folgore] евентуално ще забележим едвам през идната година, през първото тримесечие на 2024 година [януари-март] - безусловно 12 месеца откакто пуснем [бензиновата гама при започване на 2023 година ]. "

 width=

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР