Купете специално легло за куче/котка Най-правилният и адекватен начин е

...
Купете специално легло за куче/котка Най-правилният и адекватен начин е
Коментари Харесай

Премахнете завинаги миризмата на домашните любимци от дома си

Купете особено легло за куче/котка

Най-правилният и съответен метод е да купите легълце за любимеца си и да го научите да не се качва по мебелите. Само по този начин ще можете постоянно да контролирате миризмата в дома си.


Съвети за дейно разчистване на космите от домашните любимци
Обичате вашето куче или котка, само че не обичате козината, която оставят вкъщи? По облеклата, мебелите и в колата... Как да се отърва от кос...

Спално долни дрехи

Ако въпреки всичко любимецът ви спи с вас в леглото е наложително да сменяте чаршафите си 2 пъти седмично. Това отстранява освен неприятните миризми, само че и микробите.

Диванът

Веднъж седмично сваляйте дамаската на дивана, в случай че това е допустимо, и я обезпрашавайте с пароструйка, а в случай че нямате, я изтупвайте и я перете в пералня.

Ако нямате алтернатива да смъквате дамаската, най-лесно е да я посипвате със сода. Оставяйте я да поеме миризмите за 2-3 часа и по-късно я минете с прахосмукачка.
Какво може да ви се случи, в случай че спите с домашния си любим
Много хора обичат домашните любимци и си имат подобен у дома. Както знаем, животинките могат да са доста гальовни и знаят по какъв начин да покорят с...

Килимите

Килимите би трябвало да се почистват доста усърдно два пъти в седмицата с прахосмукачка. За тяхното обезмирисяване също по този начин важи и процедурата със содата за самун. 



Дървени и керамични плотове

Дървените и керамичните плотове би трябвало да се бършат с препарат и топла вода минимум един път дневно, тъй като единствено по този начин ще премахнете най-ефективно насъбраната неприятна миризма. 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР