Купата на африканските нации ни е подготвила още четири интригуващи

...
Купата на африканските нации ни е подготвила още четири интригуващи
Коментари Харесай

Всичко или нищо за Садио Мане и Сенегал

Купата на африканските народи ни е подготвила още четири завладяващи конфликта от последния кръг на груповата фаза. Въпросителните започнаха да изчезват, а със сърцата игра привидно по-скромни тимове се пребориха за класиране на 1/8-финалите и не престават да мечтаят.
Звездата на Салах още веднъж засия в Купата на африканските народи Египет завоюва група 1 след 2:0 над Уганда
Днешната ни стратегия стартира в 19 ч. с мача Южна Африка - Мароко по RING. " Атласките лъвове " на Ерве Рьонар се класираха за директните елиминации след две победи в първите два мача и ще завършат преди всичко в групата, в случай че не позволен загуба от " Бафана Бафана ".

Снимка: Reuters

Отборът на Южна Африка има 3 точки от два мача и се намира преди всичко измежду третите отбори в групите. Шансовете за 1/8-финалите се усилиха след равенството сред Гвинея-Бисау и Бенин. Ако не загуби от Мароко, " Бафана Бафана " ще си подсигурява място в идната фаза.

От 19 ч. на Voyo.bg ще бъде излъчен другият мач от четвърта група - Намибия против Кот д'Ивоар. Намибия се намира на последното място с две загуби, само че в случай че покаже зъби и запише безапелационна победа тази вечер може да размести класирането.

Снимка: Reuters

Два от любимците за трофея ще излязат на терена от 22 ч. По RING е срещата Кения - Сенегал, а на Voyo.bg - Танзания - Алжир. " Пустинните лисици " се класираха за 1/8-финалите след най-малък триумф с 1:0 над Сенегал. " Лъвовете от Теранга " са в тежко състояние и би трябвало наложително да победят кенийците, с цел да продължат напред, защото и двата отбора са с еднакъв брой точки - по 3. Танзания няма никакви шансове за директните елиминации, защото е с нулев актив.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР