Куп сватбени подаръци получи Мария Игнатова. Блондинката се омъжи за

...
Куп сватбени подаръци получи Мария Игнатова. Блондинката се омъжи за
Коментари Харесай

Вижте сватбените подаръци на младоженката Мария Игнатова

 Куп сватбени дарове получи Мария Игнатова. Блондинката се омъжи за огромната си обич Ивайло Цветков-Нойзи преди няколко дни. Кумата на водещата - Алекс Раева, я подарява със специфични ръчно направени фигурки на двойка. Едната е керамична, а другата бронзова. И на двете са изобразени мъж и жена. Двойката е прегърната, тъкмо както би трябвало постоянно да са Ивайло и Мария.

Новоизлюпената младоженка остава без думи, щом вижда подаръците от панелистката в " Маскираният артист ". Игнатова незабавно слага скъпия и безценен подарък от кумата си на видно място в фамилния й дом с Нойзи. " Благодаря ", е късото изложение към подаръците, които русокоската сподели в обществената мрежа.

Друг скъп подарък на Мария е от сестрата на Нойзи - Биляна Цветкова. Тя взема решение да подари на младоженците икона на Богородица и Младенеца. И Мария, и Ивайло са мощно вярващи. Сакралното изображение би трябвало да пази дома и фамилията.

Сред другите дарове на Игнатова от най-близките й приятелки има картини и други керамични фигури. Едно от платната е персонален изрисувано от известната художничка Стилияна Узунова. Двете русокоска са доста близки приятелки. Мария получава и особено издание на обичаната й брошура от детството - " Алиса в Страната на чудесата ".

Игнатова и Цветков към този момент не възнамеряват меден месец. Любовното им странствуване като младоженци ще бъде отсрочено за известно време, написа.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР