Куп играчи на Арда са с изтичащи договори през лятото.

...
Куп играчи на Арда са с изтичащи договори през лятото.
Коментари Харесай

Шестима от Арда са с изтичащи договори през лятото

Куп играчи на Арда са с изтичащи контракти през лятото. Вратарят Анатоли Господинов, Пламен Крачунов, Иван Коконов, Лъчезар Котев, Милен Стоев и Ел Мами Тетах са с договори до юни и след края на сезона може да изоставен като свободни сътрудници, в случай че не преподпишат.

Те към този момент могат да водят свободни договаряния и да парафират предварителни съглашения с други клубове.
 Арда посреща Крумовград в оспорвана среща
Арда посреща Крумовград в оспорвана среща

Двубоят стартира в 16:30 часа

Старши треньорът на Арда Кърджали Николай Киров пък се е хванал за главата преди семейството против Крумовград през днешния ден. Белия не знае по какъв начин ще окомплектова защитния вал, защото съвсем всички налични футболисти в защита няма по какъв начин да са на разпожение на експерта. Пламен Крачунов и Джалал Хюсеинов са осъдени. Феликс Ебоа Ебоа и Густаво Каскардо не упражняват цяла седмица, поради разнообразни болежки. Офанзивният състезател Ел Мами Тетах, също е осъден. Стига се до такава степен, че Киров има единствено трима здрави бранители - Деян Лозев, Милен Стоев и Окезие Ебенезер за дуела против Крумовград.

Най-новата облага на кърджалийци Чинонсо Офор ще бъде картотекиран в БФС за срещата през днешния ден. Нигериецът обаче ще остане на пейката. Причината е, че се намирал в неприятно физическо положение и Белия още не можел да го вкара в час. Показва качества, само че не е достигнал равнище за титуляр.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР