Куотърбекът на Синсинати Бенгалс Джо Бъроу получава рекордна годишна заплата в NFL, съобщават доклади

...
Куотърбекът на Синсинати Бенгалс Джо Бъроу ще има най-високата заплата
Коментари Харесай

Куотърбекът на Синсинати Бенгалс Джо Бъроу ще има най-високата заплата в НФЛ средногодишно, след като се съгласи на петгодишно удължаване с отбора на стойност 275 милиона долара, според множество доклади в четвъртък.

Адам Шефтър от ESPN първи съобщи новината, цитирайки неназовани източници.

Удължаването плаща на 26-годишния 55 милиона долара годишно и включва гарантирани 219,01 милиона долара, според Шефтер.

CNN потърси коментар от Bengals и представителството на Burrow.

55-те милиона долара на година надхвърлят средната заплата на куотърбека на Лос Анджелис Чарджърс Джъстин Хърбърт, който получава средно 52,5 милиона долара годишно, според уебсайта за проследяване на спортните заплати Spotrac.

 Безопасността на Детройт Лайънс Брайън Бранч (32) прихваща пас, предназначен за широк приемник на Канзас Сити Чийфс Кадариус Тоуни (19), преди да го върне обратно за тъчдаун по време на второто полувреме на футболен мач от НФЛ, четвъртък, 7 септември 2023 г., в Канзас Сити, Mo. Безопасността на Детройт Лайънс Брайън Бранч (32) прихваща пас, предназначен за широк приемник на Канзас Сити Чийфс Кадариус Тоуни (19), преди да го върне обратно за тъчдаун по време на второто полувреме на футболен мач от НФЛ, четвъртък, 7 септември 2023 г., в Канзас Сити, мо Ед Зурга/AP

Бъроу беше попитан за възможността да подпише удължаване с екипа, докато говори с репортери в сряда.

„Тук искам да бъда през цялата си кариера“, каза Бъроу. „Работим това да се случи. Знаете, че сте виждали какво направи фронт офисът и какво (треньорът) Зак (Тейлър) направи през времето си тук.

„Аз съм малка част от това и се вълнувам да бъда част от това. Имаме страхотни хора в съблекалнята, които работят всеки ден, които са развълнувани да отидат и да покажат своите таланти и да го направят в град Синсинати. Имаме най-добрите фенове. Това е мястото, където искам да бъда.“

Бъроу, който беше първият избор в драфта на NFL 2020 от Луизианския държавен университет, навлиза в четвъртата си година в лигата.

Сезонът на новобранците на Бъроу беше провален след разкъсване на ACL и MCL в лявото коляно. Оттогава той помогна да доведе Bengals до две последователни участия в шампионата на AFC през 2021 и 2022 г. и пътуване до Super Bowl LVI, което Bengals загубиха от Los Angeles Rams.

Бъроу изведе Бенгалс до рекорд от 12-4 през миналия сезон, хвърляйки 4475 ярда, 35 тъчдауна и 12 прихващания. Бенгалс щяха да загубят от Канзас Сити Чийфс в мача за шампионата на AFC.

Бенгалс трябва да открият редовния си сезон за 2023 г. на гости срещу Кливланд Браунс, дивизионен съперник, в неделя.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР