Кунг Фу Панда 4“ намира нашия верен, закръглен герой По

...
Кунг Фу Панда 4“ намира нашия верен, закръглен герой По
Коментари Харесай

Преглед на филма: „Кунг Фу Панда 4“ е сладко, забавно и добре изпълнено предаване на факела

„ Кунг Фу Панда 4 “ намира нашия правилен, заоблен воин По на кръстопът в кариерата и той е нервозен. „ Промяната не би трябвало да е нещо неприятно “, споделят му. „ Kung Fu Panda 4 “ също намира франчайза в повратна точка, само че няма причина да бъдем нервни. DreamWorks знае какво прави.

Първата нова част от поредицата от осем години е надеждно занимателно, сладко и отлично осъществено предаване на факела, с една лапа в предишното и друга в бъдещето — елегантно сбогом и здравей. Много други режисьори – хм, Marvel и DC – може да научат нещо.

Когато го срещнем, По – озвучен както постоянно от оживения Джак Блек – е помолен да се откаже от мечтаната си роля на Драконов боец и изберете правоприемник. Той е ритан горе, с цел да бъде Духовен лидер на Долината на мира. (Това в действителност е правилото на Питър, илюстриран в анимация.)

С изключение на това, че По не желае да се занимава с ръководство. Той обича да разрушава черепи и към момента има оня приветлив синдром на самозванеца, който имаше от началото на франч...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР