Културата не е само театрите, а по-широк спектър - композитори,

...
Културата не е само театрите, а по-широк спектър - композитори,
Коментари Харесай

Рашидов: От коронавируса може да се спасим, но от Корнелия вируса - не

 Културата не е единствено театрите, а по-широк набор - композитори, дизайнери, музиканти, художници. За театрите не се тормозя, те са държавни и ще получат пари. Това съобщи пред bTV депутатът от ГЕРБ и председател на парламентарната Комисия по културата и медиите Вежди Рашидов.

" Трябва всички да поздравим премиера - кой различен с изключение на да приказва, работи с изключение на държавното управление. Става една ужасна война без зложелател - брат братът убива. Всички сме в тежко състояние - и вие, и ние ", добави Рашидов. 

Рашидов не пропусна да разяснява и настояването на Корнелия Нинова за привикване на Народното събрание за нови въпроси към премиера Бойко Борисов.

" Корнелия Нинова нищо не прави и се забавлява, и е решила в този момент да попита премиера? Тя добре ли е? Да събираме парламент, с цел да питат какво Борисов? Ами да го попита в едно кафе! От ковид, в случай че се спасим, ще съм признателен, само че от Корнелия вируса - не знам по какъв начин ще са спасим. Не е за парламент, за окопи е, съобщи Рашидов във връзка настояването на Българска социалистическа партия за чуване на премиера Бойко Борисов в Народното събрание.

" Някой може ли да ми каже, че родителите на килъра на Милен Цветков не са знаели, че той е наркоман? Знаели са. Това, което се случи с Милен Цветков е доста тъжна история. Момчето беше спряло на червен светофар и един глупак го умъртви! Един джигит щеше да убие през вчерашния ден няколко души. Страшна работа! ", добави още Рашидов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР