Култово обяснение даде за последните твърдения за корупция на най-високо

...
Култово обяснение даде за последните твърдения за корупция на най-високо
Коментари Харесай

Бойко: Божков харесва Шехерезада Арнаудова и затова я напада!

Култово пояснение даде за последните изказвания за корупция на най-високо равнище министър председателят Бойко Борисов. Той непосредствено съобщи, че забегналият в ОАЕ хазартен необут Васил Божков си пада по пиарката му. " Харесва Севделина Арнаудова, по тази причина я нападна, избухна на въпрос по какъв начин си изяснява протичащото се Борисов. Освен това министър ръководителят добави: " Тя може доста да опише ", само че се спря и не довърши мисълта си.

" Никой в никакъв случай не съм пращал ", по този начин министър председателят Бойко Борисов разяснява изказванията на намиращия се в Дубай предприемач Васил Божков по адрес на пресаташето на премиера Севдалина Арнаудова. Тя и Борисов обявиха:

Видео от изявлението на министър председателят може да видите ТУК

" Защото я харесва най-вероятно. Никога не съм изпращал на никого нищо, нито съм ходил там аз, нито желая да ви влизам в играта. Повече няма да се занимавам с тази работа ", сподели Борисов.

" Лично е, да, само че не към мен. Атаката цели различен човек. Борисов, да ", сподели на своя ред Арнаудова.

В обява в обществените мрежи през вчерашния ден Васил Божков съобщи, че Севдалина Арнаудова е посещавала офиса му в София всеки месец и прикани Бойко Борисов да уточни повода за това.

Премиерът разяснява още, че по време на визитата на президента на Сърбия у нас Александър Вучич не е воден диалог за банкера Цветан Василев:

" Не. Има процесуално-следствени дейности, които се вършат от Прокуратурата и съда. Тези хора са клиенти на правораздаването, не са наши, с цел да ги разясня ".

Коментарите си министър председателят направи откакто инспектира работата по третия лъч на метрото, което следва да бъде пуснато до няколко месеца.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР