Култовият ресторант Мираж“, пред който на 25 април 1995 г.

...
Култовият ресторант Мираж“, пред който на 25 април 1995 г.
Коментари Харесай

Сринаха любимата кръчма на Жоро Илиев и брат му Васил

Култовият ресторант „ Мираж “, пред който на 25 април 1995 година бе погубен босът на ВИС Васил Илиев, отиде в историята, написа „ Телеграф “, представен от Монитор.

``
реклама

Багери сринаха стените на именитото заведение, в което се събираха знакови персони от годините на прехода. Преди убийството на Васил Илиев в ресторанта е била една от най-пищните сватби в тези години – тази на Георги и Мая Илиеви, на която участва цветът на ънгърграунда от първите години на прехода у нас. На мястото на ресторанта ще бъде построена първокласна жилищна постройка. Част от жилищата даже към този момент са разпродадени на зелено.

Собственик на парцела до предходната година беше предприемачът и някогашен вицепрезидент на ВИС Николай Цветин. Той обаче го е продал на бургаски бизнесмени, които са броили над 1,5 млн. лева за имота. Наемателят на ресторанта го е освободил в края на 2018 година, а в четвъртък багерите бутнаха стрените и заредиха терена.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР