Култовият Дедо Скръц ще развежда туристи из Врачанския Балкан. Инициативата

...
Култовият Дедо Скръц ще развежда туристи из Врачанския Балкан. Инициативата
Коментари Харесай

Дедо Скръц развежда туристи из Врачанския Балкан в рамките на благородна кампания

Култовият Дедо Скръц ще развежда туристи из Врачанския Балкан. Инициативата е на дирекцията на естествен парк " Врачански Балкан ", които канят на безоблачен уикенд измежду планината.
" Време е за красиви есенни фотоси, бране на шипки за зимен чай и презареждане с топлите слънчеви лъчи на Октомври ", пишат от управлението на парка.
В събота ще се организира излет по маршрута Вратцата – Трудовашката чешма – Учителски колони (хотел „ Кипарис “) – м. „ Тезеро “ – Вратцата – Враца.
Датата е 14 октомври, час на тръгване – 8:30, а сборният пункт е Природозащитен център „ Натура “. 
Записвания се одобряват всеки ден на телефон 092 66 03 18.
Цена: 3 лева за възрастен, 2 лева за дете. 
В неделя пък се провежда есенна разходка „ Медковски криви “ в Природен парк „ Врачански Балкан “. Тръгва се в 9 часа от обръщалото на тролейбуситеи рейсовете в кв. Медковец. Тя е част от акция „ Щом можем ние, можете и Вие “ – поход в поддръжка на хората приемащи лекарства и медикаменти, всеки ден с цел да живеят! 
Инициаторите канят врачани, посетители на града и всички, които са съпричастни към идеята да се включат и дружно да преоткрият хубостите на Врачански Балкан. 
За усмивките и положителното въодушевление ще се погрижат Дедо Скръц и компания, като ще показват Врачански Балкан по по-атрактивен и занимателен метод!
Участието е гратис!
Записвания: 0898375904 - Цветан Дочев
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР