Култовия режисьор Куентин Тарантино добави в списъка от актьори, които

...
Култовия режисьор Куентин Тарантино добави в списъка от актьори, които
Коментари Харесай

Тарантино взе Ал Пачино за нов филм

Култовия режисьор Куентин Тарантино добави в листата от артисти, които ще играят в последния му филм " Имало едно време в Холивуд ", наред с Леонардо ди Каприо и Брад Пит, още един именит артист - Ал Пачино, заяви " Вараяти ".
Ал Пачино ще изиграе ролята на Марвин Шварц, сътрудникът на персонажа, който ще изиграе Лео ди Каприо, като това ще бъде първото съдействие на холивудската звезда с Тарантино.
Към звездният екип ще се причислят и Деймиън Люис (като Стив Маккуин), Дакота Фанинг (Линет Фром, член на фамилията на Менсън), Люк Пери (Скоти Ленсър) и Никълъс Хамънд (като режисьора Сам Вонамейкър).
Действието на " Имало едно време в Холивуд " се развива в Лос Анджелис през 1969 година и споделя за артиста Рик Далтън (Леонардо ди Каприо) и неговият дубльор Клиф Бут (Пит), които се пробват да съумеят в Холивуд.
Но Далтън има доста известна съседка - Шарън Тейт, починалата брачна половинка на Роман Полански, която бе убита в осмия месец от бременността си от почитателите на Чарлз Менсън.
Той е американски нарушител, прочут като главатаря на псевдокомуната „ Семейство Менсън “, зародила се в Калифорния в края на 60-те години.
Намерен е за отговорен за съучастничество в убийствата на бременната Шарън Тейт (съпруга на известния режисьор Роман Полански), Лено Ла Бианка и Розмари Ла Бианка, осъществени от членове на групата по негово предписание.
Името на Менсън се свързва с „ Хелтър Скелтър “ – израз, заимстван от едноименната ария на „ Бийтълс “. Интерпретацията на Менсън върху текста на песента е, че тя разказва апокалиптична расова война, чието начало би се катализирало от неговите убийства.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР