Кулинарното шоу Хелс китчън се завръща в ефир с нов

...
Кулинарното шоу Хелс китчън се завръща в ефир с нов
Коментари Харесай

Феномен от Игри на волята влизат в Хелс Китчън

Кулинарното шоу " Хелс китчън " се завръща в ефир с нов сезон, като и тази година продуцентите са заложили на тим от известни персони. 

От продукцията оповестиха първите звездни имена, а феновете изпаднаха в същински потрес от името на един от тях. Отсега обзалагат, че предаването ще се трансформира в същински цирк и със сюжет по-скоро на " Биг Брадър ", а не толкоз за готвене. 

Забавният Петьо Гатевски, по-известен като Гатьо от последния сезон на " Игри на волята ", е измежду звездното попълнение на формата.

" Гатьо не просто е подготвен да възпламени кухнята на Hell’s Kitchen, само че и да разгласи война на всеки, който застане на пътя му към успеха. Шеф Гатьо, слушаме и изпълняваме, ау-ау ", гласи анонса на продукцията, написа show.blitz.

Влогърката Изабел Овчарова е вторият сигурен участник, който ще се изправи в борба с останалите готвачи и ще се опита да завоюва на своя страна водещия началник Виктор Ангелов. 

Наталия Кобилкина също ще показва кулинарните си умения и най-сетне ще признае по какъв начин омайва мъжете - със секс или с храна. Сексоложката ще издаде специфични предписания, които спомагат за либидото на мъжа и неговата устойчивост. 

“Тази година в звездния тим ще бъде изключително забавно. Всички участници са доста добре познати на публиката. Имаме и двама спечелили от риалити формати – единият е кулинарен, а другият – музикален “, разкрива началник Ангелов за златния тим.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР