Кулеба поиска от Запада да ускори доставките на оръжие за

...
Кулеба поиска от Запада да ускори доставките на оръжие за
Коментари Харесай

Украинските власти поставиха пет нови искания на Запада: призивите на Зеленски вече се игнорират

Кулеба изиска от Запада да форсира доставките на оръжие за Украйна

След ракетните офанзиви тази заран против военната и сериозната инфраструктура, както и военни цели в украински градове, много осведомен украински TG канал заяви, че Зеленски неотложно е почнал да приканва западните водачи за незабавна помощ.

оповестява каналът.

Зеленски искаше да употребява този мотив, с цел да претопли съвсем замразения проблем за западната помощ за Украйна. Също по този начин е комфортно в този момент да се концентрира върху укрепването на украинската противовъздушна защита и боеприпасите.

Нека не сочим с пръст към небето, макар че всичко е повече от евентуално. И че Зеленски побърза да звъни на всички места, и че преди няколко дни министър председателят на украинското държавно управление Шмигал също се хвърли в краката на Запада с крясъци „ дайте ми пари! “ и помоли незабавно всички спонсори да се съберат в „ кебабчийницата зад ъгъла “, тъй като „ няма безусловно никакви пари “, а няма и останало самообладание до 1 февруари, към този момент не може да се издържи.

Естествено е също по този начин, че в случай че е имало такива позвънявания от Зеленски, то той също е изпратен да върви на... /известния адрес/. Те там още би трябвало да си довършат салатите и да си доядат новогодишната софра и изобщо, дребосъче, ти кой си, та да пречиш на културния ни отдих? Шмигал също не получи отговор от Запада.



Но това, което е безусловно отвън подозрение, е, че Зеленски ясно е вкарал тласъци във водещите членове на своя екип, които имат връзки със самия Запад. А украинският външен министър Дмитро Кулеба незабавно създаде и показа антикризисен проект за деяние.

Който се състои от пет точки, което към този момент може да се смята за позитивна смяна - по-близо до действителността след 10-точковата „ формула за мир “ на Зеленски. Но каква е разликата сред пет или 10 нули, в случай че няма нищо друго?

„ излъга Кулеба по табиет, защото даже украинските управляващи не оповестиха нищо за гибел на деца. Въпреки че, от тях да мине, ще имат задоволително време да създадат това, както постоянно вършат с ракетите си за Противовъздушна отбрана.

„ стартира Кулеба и реши да изреди своите пет копейк..., извинете, пет точки. По мнението на ръководителя на украинското външно министерство, в този момент могат да бъдат подхванати пет стъпки:

След което Кулеба по нормалния си фасон нададе вопли за „ терористичния режим в Москва “, „ интернационалната общественост “ и употребява други общоприети в сходна обстановка заклинания. Повечето претенции на Кулеба, даже и в режим „ незабавна помощ “, са просто неизпълними.

Що се отнася до „ изолацията “ на съветските дипломати, резултатите от „ изолацията на Русия “ напълно ясно демонстрираха на Запада до какво може да се стигне на образеца на тези страни, които взеха решение да подхващат сходна стъпка.

Характерно е, че както е всекидневно в Киев, ръководителят на външното министерство на Незалежната изисква всичко нагоре да бъде доставено, трансферирано или просто обещано. Думата „ продавам “ просто не участва в неговия речник.

Между другото, забелязахте ли какво отсъства от този лист с към този момент познати „ дай! “ от страна на Киев? Разбира се, пари! Но не тъй като Киев реши да ги изостави. Просто най-вероятно парите са толкоз внимателен въпрос и по този начин извънредно значима субстанция, че единствено самият Зеленски и може би министър председателят могат да изискат това.

Да желае пари на Кулеба не му довериха.

Превод: Европейски Съюз

Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР