Кулата Варсо (Varso), небостъргач в центъра на Варшава, ще е

...
Кулата Варсо (Varso), небостъргач в центъра на Варшава, ще е
Коментари Харесай

Кулата Варсо в центъра на Варшава ще е най-високият небостъргач в ЕС

Кулата Варсо (Varso), небостъргач в центъра на Варшава, ще е най-високият в Европейски Съюз, заяви нощес строителната компания, изпълняваща плана, откакто служащи инсталираха 80-метрова антена, с което общата височина на постройката става над 310 метра, съобщи Ройтерс.

Въпреки неповторимата архитектура на постройката и обстоятелството, че в този момент тя е по-висока от " Шард " в Лондон и кулата на Комерцбанк (Commerzbank) във Франкфурт, някои от упоритостите на строителите бяха провалени поради пандемията от Ковид-19, уточни компанията Ейч Би Риавис (HB Reavis).

Очаква се небостъргачът да е подготвен при започване на 2022 година и се възнамерява да има специфична наблюдателна платформа и два високоскоростни стъклени асансьора, които ще транспортират гостите със скорост от 8 метра на секунда, съгласно медии.

Ще има и пространство за заведения за хранене и питейни заведения с чудесна панорамна панорама към историческия център на Варшава, ситуирани над офисите, които ще се отдават чартърен.

Както строителството, по този начин и даването чартърен се забавиха или бяха спрени на фона пандемията от Ковид-19.

Както цялата стопанска система, по този начин и браншът за отдаване чартърен на офиси имаше тежка 2020 година. Много евентуални решения на наемателите бяха спрени или отсрочени за по-късно, сподели мениджърът на строителния план Мачей Олчик.

Той добави, че пандемията е блъснала най-тежко при първата вълна, когато доста услуги бяха спрени, само че от този момент са направени доста корекции, които да улеснят безвредната работна среда.

Пригодяването на офисните пространства към новите условия включва спомагателна вентилация и по-често разчистване на вентилационните системи, защитни екрани на рецепциите, безконтактни решения като сензорно осветяване и порти и постоянно разчистване на общите пространства, заяви компанията.

Олчик е оптимист, че фирмите ще наемат пространства в неповторимата от архитектурна позиция кула Варсо, изключително откакто пандемията отмине
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР