Куклата Барби и СССР са понятия с твърде малко допирни

...
Куклата Барби и СССР са понятия с твърде малко допирни
Коментари Харесай

В крак с времето: Как биха живели Барби и Кен в Съветския съюз

Куклата Барби и Съюз на съветските социалистически републики са понятия с прекомерно малко допирни точки. Точно по тази причина фотосесията, която ви предлагаме е повече от забележителна.

Това просто е фикция шедьовър за това какво би било руското съществуване на Барби и половинката й Кен. Естествено фотосесията на двамата е в класическа комуналка. 



Ето и какъв би бил техният най-вероятен обичай.



Барби с вързан пешкир на косата, естествено простира гащи и сутиени на въже в средата на стаята, Кен пък се е облегнал до олющения ледник и чете " Правда ". Облечен е с потник, а на стената виси календар на руската автомобилна горделивост " Москвич ". Достоверно, нали!



Кутията с кондензирано мляко, отворената консерва и бутилката със " Столичная " допълват експресивността на композицията.



На фотосите в действителност Барби към този момент не е Барби, а Варвара. Кен пък се е трансформирал в Инокентий и евентуално някогашен солдат в Афганистан, а може би и чиновник на съветските Военновъздушни сили.



Автор на забележителната комбинация и фотосите е фотографът Лара Вичужанина. До огромна степен тя припомня на арт инсталацията " В крайник с времето ", която разбуни духовете преди няколко години на Паметника на руската войска. Тогава руските войни на монумента, прочут като МОЧА, бяха преобразени като анимационни герои от Холивуд. 



Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР