Кухненски работник в затвор в Лас Вегас, обвинен в секс с осъден убиец, контрабанда на телефони, наркотици

...
ЛАС ВЕГАС (KLAS) — Кухненски работник в затвор извън Лас
Коментари Харесай

ЛАС ВЕГАС (KLAS) — Кухненски работник в затвор извън Лас Вегас е обвинен в сексуална връзка с осъден убиец и контрабанда на телефони и наркотици, според документи, получени от 8 News Now Investigators в сряда.

Тамика Шелтън беше обвинена в предоставяне на телефон на затворник, което е углавно престъпление, показват записите.

Миналата година следовател от Службата за наказания в Невада към Генералния инспектор обвини Шелтън, работник в хранително-вкусовата промишленост, в „доставяне на незаконни телефони и наркотици“ на затворници в Поправителния център в Южна пустиня, се казва в документите. Следователят също обвини Шелтън, че е имал връзка със затворника.

Southern Desert, затворът само за мъже, се намира на около 40 мили северозападно от Лас Вегас в град Индиън Спрингс.

Следователят от поправителния отдел научи, че телефонният номер на Шелтън има 57 телефонни обаждания с Робърт Уилямс, 36-годишен затворник, излежаващ доживотна присъда за убийство, се казва в записите. Записите на NDOC показват, че Уилямс по-късно е бил преместен в затвора Ely State за „проблеми с поведението“.

В разговор през януари 2022 г. Уилямс помоли Шелтън да купи телефон на дъщеря му, пише следователят в съдебните документи. Въпреки това служителите на затвора научиха, че Уилямс няма деца.

„В същото това обаждане нарушителят Уилямс направи изявления, които включват, че си мисли за времето, когато г-жа Шелтън смучеше езика му“, се казва в документите . „Той направи изявление за това, че целува нейните „сластни устни“ и всичко за „откачената [ругатя], на която са били.“

Служителите на затвора в Ели откриха телефон, прикрепен към крака на Уилямс по време на трансфера му там, се казва в документите.

Затворническите следователи интервюираха Шелтън, който „призна, че е закупил между пет и 10 клетъчни телефона, скрил ги е в SDCC и ги е предоставил на затворниците“, се казва в документите. Шелтън също „призна, че е предоставила предварително опаковани пакети с форма на бурито, които е получила от роднина на нарушителя Уилямс в SDCC.“

Служителите на затвора подозират, че пакетите съдържат марихуана или метамфетамин, се казва в документите.

< p>Уилямс също призна, че е правил секс с Уилямс, докато работеше в кухнята, се казва в документите.

Следователите в затвора по-късно откриха повече от 300 съобщения между телефонния номер на Шелтън и телефона на Уилямс, където „те очевидно са били в романтичен връзка“, се казва в документите.

В допълнение към обвинението, свързано с телефона, криминалният следовател изброява престъпления за неразрешена комуникация със затвор, нехуманност към затворници и сексуално насилие над затворник, предоставяне на контролирано вещество на затворник затворник. Шелтън обаче не беше обвинен в нито едно от добавените престъпления.

Заповед за ареста на Шелтън беше подадена в средата на август, се казва в записите. Във вторник, 29 август, служители по сигурността във военновъздушната база Creech задържаха Шелтън при пристигането й на работа. Полицай е сканирал личната карта на Шелтън, намирайки активната заповед, се казва в документите.

Съдебните записи отбелязват, че Шелтън „е много съдействаща“ по време на ареста си. Съдия Хармъни Летисия първо определи гаранцията на Шелтън от 1000 долара и по-късно освободи Шелтън под подписка, показват записите.

Шелтън трябваше да се върне в съда на 18 декември.

През 2016 г. съдебните заседатели намериха Уилямс за виновен за стрелба и убийство на мъж в парка на влажните зони на окръг Кларк през 2014 г. и влизане в сблъсък с полицията. Съдия го осъди на доживотен затвор без възможност за условно освобождаване.

В сряда не беше ясно защо прокурорите не поискаха допълнителните обвинения срещу Шелтън, както е посочено в декларацията за пробационна причина за нейния арест.

Длъжностни лица от NDOC не върнаха незабавно имейл с въпроса дали Шелтън остава на работа.

За последните новини, времето, спорта и поточно видео се насочете към KLAS.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР