Куфарчето“ в мол Пловдив и касата на Драмичния театър ще

...
Куфарчето“ в мол Пловдив и касата на Драмичния театър ще
Коментари Харесай

Куфарчето и касата на Драмата очакват почитателите на Сцена на кръстопът

" Куфарчето “ в мол " Пловдив " и касата на Драмичния спектакъл ще работят особено за феновете на " Сцена на кръстопът “ от през днешния ден. Любителите на театралното изкуство ще могат да си закупят билети на място, оповестиха уредниците на фестивала. Специално за тях касата на театъра ще отвори порти в 10 часа, а час по-късно ще проработи и " Куфарчето “.

Тазгодишното издание на " Сцена на кръстопът “ ще предложи на публиката селекция от най-хубавите театрални представления на националната ни сцена. Форумът ще бъде открит тържествено на 11 септември от 19 часа в Драматичния спектакъл със спектакъла " Ромео и Жулиета “ на балет " Арабеск “. 

До 24 септември, когато ще  закрием фестивала с една специфична вечер за юбилея на създателя на " Сцената “ проф. Стефан Данаилов, ще забележим спектакли на Народния спектакъл, спектакъл Българска войска, Сатиричния спектакъл, спектакъл " Азарян “ в НДК, Малък градски спектакъл " Зад канала “, Младежкия спектакъл, спектакъл " София “, Театър 199, Хасковския, Плевенския и Бургаския театри. Ще посрещнем гостите от Националния научен трагичен спектакъл " М. Занковецка “ от Украйна. Подборът от представления ще ни срещне с всички най-високи достижения на българската сцена, описват от екипа на проф. Данаилов.

Цялата стратегия феновете на театралното изкуство могат да намерят на фестивалния уебсайт www.scenatepe.com.

Продължава и електронната продажба на билети през платформата на Пловдивския трагичен спектакъл. Ще се радваме да се срещнем с вас, другари, които дълги години с обич и отношение вършиме фестивала " Сцена на кръстопът “ най-голямото театрално събитие на Пловдив. Обещаваме ви, че и 22-ото издание от 11 до 24 септември ще ви достави приятност, споделиха уредниците.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР