Куфар с надпис Бомба“ бе открит и обезвреден близо до

...
Куфар с надпис Бомба“ бе открит и обезвреден близо до
Коментари Харесай

Опасна провокация: Куфар с надпис „Бомба“ откриха до парламента

Куфар с надпис „ Бомба “ бе открит и обезвреден покрай паметника „ Цар Освободител “ против постройката на Народното събрание по обяд през днешния ден, заяви в. „ 24 часа “.

Сигналът за него е постъпил в Министерство на вътрешните работи към 13:30 часа, на място е бил изпратен екип на Специализирания отряд за битка с тероризма. Куфарът е бил взривен следено, оказал се е празен. Предстои ревизиране на записите от камерите, с цел да бъде открито кой го е оставил там.

В региона към този момент 27-и ден се събират протестиращи с претенции за оставка на държавното управление и основния прокурор Иван Гешев, привикване на Велико национално заседание, както и отдалечено и машинно гласоподаване. В ранните следобедни часове през днешния ден там се организира и протест на Обединение " Бъдеще за туризма " с искане за продължение на разговора с държавното управление за избавителни ограничения за бранша. Куфарът е бил открит преди този момент и няма информация все още за съмнения провокацията да е обвързвана с някой от митингите.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР