Куентин Тарантино се е отказал от плановете си за последния

...
Куентин Тарантино се е отказал от плановете си за последния
Коментари Харесай

Последният филм на Тарантино няма да е Филмовият критик

Куентин Тарантино се е отказал от проектите си за последния си филм. Той трябваше да е 10-ият му и финален план. По-рано беше обявено, че филмът ще се споделя " Филмовият критик " и в него ще участва Брад Пит.

Според изданието " Дедлайн ", на което се базира и " Гардиън ", неизвестен източник, непосредствен до Тарантино, е удостоверил новината, като добавил, че режисьорът " просто е трансформирал желанието си " и стартира още веднъж да мисли върху това кой да е последният му филм.

61-годишният Тарантино от дълго време разгласи, че след 10-ия филм излиза в пенсия. Той изясни, че брои " Да убиеш Бил " за един филм в две елементи, както и не взема поради първата си работа, аматьорски план, наименуван " Рожденият ден на най-хубавия ми другар ", който в никакъв случай не е пуснат за разпространяване.

" Филмовият критик " щеше да е въодушевен от първата работа на режисьора като младеж - да зарежда порно списания във вендинг машина. Действието трябваше да се развива през 1977 година в Калифорния, а критикът трябваше да работи за измислена медия, наречена The Popstar Pages, описа по-рано самият Тарантино. Тогава той търсеше и артист за основната роля. А Брад Пит се говореше, че още веднъж ще влезе в облика си от " Имало едно време в Холивуд ", героят му там е огромен фен на филми.

Продукцията веднъж към този момент беше отсрочена, когато режисьорът реши да пренапише сюжета. Той и преди се е прибирал към планове, които е изоставял краткотрайно - по този начин през 2014 година разгласи, че няма да снима " Омразната осморка ", когато първоначална чернова на сюжета изтече онлайн, откакто той я беше посочил на дребна група артисти. Той назова това изменничество. По-късно обаче размишления и филмът беше сниман.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР