Куентин Тарантино е известен в артистичните среди със своята ексцентричност.

...
Куентин Тарантино е известен в артистичните среди със своята ексцентричност.
Коментари Харесай

Странният сексуален фетиш на Куентин Тарантино

Куентин Тарантино е прочут в артистичните среди със своята екстравагантност. Така да вземем за пример, режисьорът неотдавна разгласи, че се счита дефинитивно да завърши със основаването на филми.
 Куентин Тарантино, The Movie Critic и слуховете, че приготвя последния си филм
Задава ли се последният филм на Куентин Тарантино

Режисьорът като че ли е намерил точната за описване история

Към момента той е режисирал едвам девет кино лентата, само че наложително желае кариерата му да завърши с тъкмо 10. Затова и съгласно редица източници Тарантино към този момент работи интензивно по сценария на десетия си филм, който е с работно заглавие The Movie Critic.

Но режисьорът на " Имало едно време в Холивуд " е чудноват освен във връзка с работата си.

Негови близки настояват, че той има своите особени желания, граничещи с фетишизъм, поради които даже е платил сумата от 10 000 $. Говори се, че Куентин изпитва необикновен интерес, даже пристрастеност, към стъпалата.
 Снимка 620349

В тази връзка любопитно е скорошното изказване на чиновник в стриптийз клуб в подкаста Get in the Car, съгласно което, 60-годишният притежател на Оскар " облизвал стъпалата на танцьорка, до момента в който не замязяли на сушени сливи ".

Служителят не прецизира по кое време тъкмо е станало това, само че споделя, че е шпионирал Тарантино в една от VIP стаите на заведението. И прибавя, че за удоволствието Тарантино е дал на дамата 10 000 $.
 Куентин Тарантино, Роджър Ейвъри, The Video Archives Podcast, пристрастеността към видеокасетите и какво е общото ѝ с новия план на режисьора
Специалното занимание на Куентин Тарантино

И какво общо има то с новия план на режисьора

В изявление за GQ Тарантино бе запитан какво мисли за това, че хората го свързват със пристрастеност към краката, на което отговори: " Мисля, че това не е нещо толкоз необичайно. В доста от филмите на положителните режисьори има доста фрагменти на стъпала. Преди мен индивидът, който наблягаше фетишизма към краката, бе мексиканският режисьор Луис Бунюел. "

И прибавя: " Хичкок също е упрекван в несъразмерен интерес към стъпалата, даже и София Копола. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР