Кучето на президента Джо Байдън, Командир, е ухапало агенти от

...
Кучето на президента Джо Байдън, Командир, е ухапало агенти от
Коментари Харесай

Кучето на Байдън ухапало 24 пъти агентите на Сикрет Сървис

Кучето на президента Джо Байдън, Командир, е ухапало сътрудници от тайните служби на Съединени американски щати минимум 24 пъти, осведоми БиБиСи.

Инцидентите са станали в интервала октомври 2022 година - юли 2023 г . Агентите са били ухапани по китката, предмишницата, лакътя, кръста, гърдите, бедрото и рамото.

Домашният любим на семейство Байдън бе изведен от Белия дом през октомври предходната година, една седмица откакто сътрудник от Тайните служби пострада тежко след захапване от кучето.

Първата дама на Съединени американски щати Джил Байдън показва, че е пробвала разнообразни ограничения за решение на казуса, само че те не са дали резултат. Това е предиздвикало президентското семейство надалеч от Белия дом.

Въпреки спомагателното образование на кучета, каишки, работа с ветеринари и съвещания с експерти по държание на животните, средата в Белия дом просто се оказа прекомерно тежка за Командир, разясняват от Сикрет Сървис.

Друго куче, благосъстоятелност на семейство Байдън, Майор, рани сътрудник от тайните служби през 2021 година и беше изпратено да живее в Делауеър.
 Кучето на Байдън тероризира Белия дом
Кучето на Байдън тероризира Белия дом

Един от чиновниците на Сикрет сървис трябвало да се пази от кучето със стол
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР