Кучето на френския президент Еманюел Макрон предизвика смях по време

...
Кучето на френския президент Еманюел Макрон предизвика смях по време
Коментари Харесай

Кучето на Макрон разсмя заседание в Елисейския дворец, пишкайки край камината

Кучето на френския президент Еманюел Макрон провокира смях по време на негова среща с трима членове на кабинета му, пишкайки край камината в Елисейския замък, предадеха международните организации.

Видео, снимано от френската телевизия ТФ1, участвала на съвещанието, демонстрира на назад във времето по какъв начин черният лабрадор грифон Немо отива до камината, подвига крайник и се изпишква.

" Чудех се какъв е този тон ", споделя Брюн Поарсон, държавен секретар към министъра на екологията, която приказва, когато останали стартират да се смеят на случката.

Тогава Макрон афишира, че Немо е направил нещо " много извънредно ".

Държавният секретар на министъра по планирането Жюлиен Дьонорманди пита дали се случва постоянно, само че което френският президент отвръща: " Вие предизвикахте изцяло неизмеримо държание от негова страна " и тримата, дружно с Бенжамен Гриво, държавен секретар към министъра на стопанската система и финансите, не престават да се смеят. Кадърът не демонстрира кой почиства белята.

Немо се появи в антуража на Макров през август, продължавайки традицията френският президент да си има " първо куче ".

Еманюел Макрон и брачната половинка му Бриджит купиха кучето от избавителен център за 25 евро.

Това не е първият път, в който френското първо куче предизвиква главоболия на стопанина си. Френският уебсайт Медиапарт заяви преди време, че кучето на Никола Саркози е увредило скъпи мебели и възобновяване им е коствало хиляди евро.

" Гардиън " напомня, че бялата малтийска болонка на Жак Ширак Сумо беше нещастна, напускайки Елисейския замък, и стартира да атакува стопанина си.


Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР