Кучето Мечо, което стана жертва на брутален тормоз и садизъм

...
Кучето Мечо, което стана жертва на брутален тормоз и садизъм
Коментари Харесай

Съдбата на Мечо трогна мнозина, но той все още не може да намери осиновител

Кучето Мечо, което стана жертва на жесток тормоз и садизъм преди повече от години, към момента живее в подслон и не е намерило своя осиновител. Въпреки, че трогна цяла България и присъстваше в медийни изявления в продължение на няколко седмици, животното не съумя да се облагодетелства от своята трагична популярност .

В момента за Мечо се грижат от организацията за отбрана на бездомните животни „ Animal Rescue Sofia “ . Пред „ Българска телеграфна агенция “ те оповестиха, че за осиновяването му се показали интерес стотици жители, само че в последна сметка единствено един е отишъл да го види онлайн. Оттам допълват, че за жалост кучето не дава отговор на нормалния профил за осиновяване , защото е на над 10 години, едро е и не наподобява на никоя от познатите породи. 

Основните условията към възможния предстоящ собственик са същите като за всяко друго куче – да подходи отговорно и премислено . От организацията допълват, че най-важно е двете страни да се опознаят и да свикнат един с различен , за могат да са щастливи дружно отсега нататък.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР