Кучето е най-добрият приятел на човека. То може да бъде

...
Кучето е най-добрият приятел на човека. То може да бъде
Коментари Харесай

5-те породи кучета, които могат да бъдат отглеждани в семейство с деца

Кучето е най-хубавият другар на индивида. То може да бъде и най-хубавият другар на детето, в случай че порасне с него. Не доста хора обаче вземат решение да отглеждат по едно и също време дете и куче, тъй като се тормозят от проблеми със животното. Истината е, че кучетата доста обичат деца, а за едно дете е доста добре, в случай че порасне с куче. Има някои породи, които не са подобаващи за задачата, само че има и други кучета, които могат да бъдат отглеждани в фамилии с деца. Вижте кои са.

Бийгъл – обаятелен сладур, който е и доста щур. Много обича да играе, а в случай че му организирате някакви задачи, ще е по-щастлив от всеки път. Дайте му задача и той ще я извърши. Хвърлете му пръчка, той ще я донесе, въртейки опашка. Това куче просто не се уморява, също като вашите деца. Понякога се концентрира върху нещо и може даже да не чуе, когато му викате. Предан, грижлив, влюбчив.
 Кучето се изпусна у дома? Как да почистим, без да остане миризма Кучето се изпусна у дома? Как да почистим, без да остане миризма
Изпусна ли се кучето ви вкъщи? Миризмата на урина може да бъде доста мощна и е мощно целесъобразно да я отстраните незабавно, когато от...

Стафордширски бултериер – на пръв взор може и да ви наподобява като страховито животно, само че това куче е истина душичка. Разбира се, всичко зависи от стопаните му и метода на образование, който ползват по отношение на него. Иначе тази порода куче е считана за най-привързаната към фамилии с деца и най-подходяща за развъждане от такива. Това куче има голямо самообладание, ако малчуганите се пробват да го тормозят, играейки с него. То изпитва инстинкт да ги пази от всичко и да бъде постоянно до тях. Това куче доста обича своите стопани и ги приема за водачи вкъщи.

Голдър ретрийвър – радостен, палав, благ. Това куче обожава всички хора, изключително децата. Може да тича часове след някоя топка или пръчка, да си играе с децата и да лудее дружно с тях. Грижата за нея изисква постоянно ресане, защото има по-дълга четина, която би трябвало да се поддържа. Дори това е обичано занятие на децата. Така хем ще се погрижите за козината на кучето, хем ще си спестите изобилното рухване на косми по земята.

Лабрадор – доста гальовно и отзивчиво куче, което обича да си играе. Много търпеливо. Освен разходките, лабрадорът обича да си играе с децата на всевъзможни игри. Той не познава умората и може да ви замести с децата. Така ще е от помощ и за вас. Кучетата разрешават децата да ги водят и вършат всичко, което би зарадвало техния дребен собственик.

Куче от подслон – вместо да купувате, може да си осиновите куче от подслон. Тези сладури са подобаващи за фамилии, тъй като също имат потребност от обич и грижа като децата, а в подмяна дават същото.
 Скритите признаци, че кучето ви е в меланхолия Скритите признаци, че кучето ви е в меланхолия
Тъй като домашните любимци не могат да споделят с вас какво тъкмо усещат, те въпреки всичко могат да покажат държание, сходно на човешката...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР