Кучето Берта, изоставеното в необитаема и порутена къща в Пазарджик

...
Кучето Берта, изоставеното в необитаема и порутена къща в Пазарджик
Коментари Харесай

Кучето Берта очаква своето Коледно чудо

Кучето Берта, изоставеното в необитаема и порутена къща в Пазарджик завързано за синджир, под намерено небе, на минусови температури, с рана на главата, тънещо в неописуема нечистотия и отпадъци, към този момент откри своето избавление. " Фокус " към този момент ви описа историята на кучето.

Берта е освободена от синджира, на който е била вързана цели 5 години. Но уви, тя е болна. Ето какво споделя нейната спасителка Ива Сиракова, която търси метод да и се помогне:

" Скъпи другари, Берта най-сетне е при нас, прибрана е в клиника в София...но Берта е с дирофилария "

Дирофилариозата е паразитно заболяване необятно публикувано в международен мащаб. Болните животни се уморяват елементарно, отслабват, развиват зной, изключително след физическо натоварване, кашлят, постоянно с кръв в изхрачения секрет. В някои случаи обособени паразити могат да провокират емболия на артерии в мозъка, окото и други органи, което води до съответните органни болести.

Съвременните способи на лекуване разрешават цялостното изцеление на животно с дирофилария. Съществуват разнообразни способи и медикаментозни схеми, според от стадия на развиване на болестта.

" Със закупуването на принт от моите мандали (скоро ще прибавя нови модели), или на останалите ми картини, на стойност 30 лева, ще бъде заплатено лекуването на Берта и тя ще бъде настанена в избавителен център, откъдето към този момент ще се търси по този начин стремежи дом и семейство за нея. 5 години Берта живя по този начин на веригата, дано с този благотворителен базар бъдем нейното Коледно знамение! Моля ви за интензивно шерване по всички групи! За поръчка на картините на персонално известие. Банкова сметка в поста със фотоси ", пише Ива Сиракова и ползва фотоси.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.

Кучето Берта от Пазарджик чака своето Коледно чудо
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР