Кучетата са твърде добри за този свят и рядко получават

...
Кучетата са твърде добри за този свят и рядко получават
Коментари Харесай

Издигнаха статуя на куче-спасител

Кучетата са прекомерно положителни за този свят и рядко получават самопризнание по метода, по който хората го вършат, споделя Insider. Жителите на Мексико Сити обаче са трансформирали това. 

Фрида, 8 годишно куче-спасител, се снабди със лична скулптура, като знак на благодарност от хората за нейната вярна работа.

През септември 2017 г. Мексико Сити бе изумено от земетресение с магнитут 7,1  по скалата на Рихтер, причинявайки тежки опустошения и убивайки към 400 души. Фрида бе изпратена на мястото, с цел да помогне в избавителните действия. Със своето мощно подушване тя съумя да откри 12 души, хванати в клопката на отломките. Фрида избави 12 човешки живота, акцентирайки на спасителите, къде има затрупани хора под руините.

В четвъртък статуята на Фрида и нейният треньор Израел Арауз бяха издигнати в град Пуебла, Мексико. Фрида, несъмнено бе официланата гостенка и се срещна от близко със своята бронзова версия. Според присъстващите тя е останала очарована.

На монумента са изписани думите:  " Запомнящи се знаци на силата, която мексиканците могат да имат, когато решим да се обединим за огромна идея ".

Вижте фотоси.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР