Кучетата, които по-рано днес нападнаха и убиха 40-годишна жена в

...
Кучетата, които по-рано днес нападнаха и убиха 40-годишна жена в
Коментари Харесай

Кучета от частен имот убили 40-годишната жена в Долна Оряховица

Кучетата, които по-рано през днешния ден нападнаха и убиха 40-годишна жена в Долна Оряховица , най-вероятно са отглеждани в прилежащ частен парцел . Това оповестиха от Окръжна прокуратура-Велико Търново, която управлява досъдебно произвеждане по случая .

Към сегашния миг е осъществен оглед на местопрестъпление в наличието на наблюдаващ прокурор и правосъден доктор, извършени са разпити на очевидци и са назначени експертизи.

Тялото на дамата е открито сутринта на черен път в покрайнините на града, като при първичния оглед са установени следи от разкъсни рани , евентуално породени от животни.

Данните все още сочат, че с огромна степен на възможност, ухапванията са от кучета, отглеждани в намиращ се наоколо частен парцел. В него са открити три животни , които все още са под непрекъснат полицейски контрол, като е установено, че имат зацапвания от алена течност по тялото .

Извършват се дейни дейности по залавянето на четвърто куче , отглеждано в парцела с останалите три. Обективните находки по делото ще бъдат подложени на експертен разбор .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР