Кучета нападнаха бременна жена и малко дете в Костенец. Историята

...
Кучета нападнаха бременна жена и малко дете в Костенец. Историята
Коментари Харесай

Жена от Костенец държи на нокти цял град, жертвите на безумията й се множат

Кучета нападнаха бременна жена и малко дете в Костенец. Историята е отпреди няколко дни.

В момента нападната от кучетата жена е в болница, за благополучие - без тежки пострадвания, оповестява Bulgaria ON AIR.

От години Петя Христова събира десетки бездомни кучета в къщата си в Костенец. Не поставя обаче грижи за животните. Всяка вечер глутницата прескача оградата на къщата, с цел да търси храна по контейнерите за отпадък.

Къщата е останала без прозорци, а на тяхно място има дъски, които не разрешават кучетата да излизат. Въпреки това кучетата прескачат през оградите и атакуват хората. Такъв е казусът и със снахата и внука на Христина Христова.

"3-4 пъти я атакуват, само че този път е нападнато и детето, и снахата, която е бременна и е в болница. Всичките кучета излизат, с цел да си търсят храна, тя нито ги храни, нито се грижи за тях, те са заболели, мръсни и умират, поставя ги в кофите, заравя ги в квартала ", описа Христина.

Тези клипове и фотоси са направени от Георги Зашев, който живее в прилежащата къща. "Тя реши от началото да оглежда 1-2 кучета, като броят им доближи над 10. Имаме тъжба до локалното РПУ, събрал съм и подписка - 58 подписа от махалата и съм ги предал в кметството ", съобщи мъжът.

Общината в Костенец обаче е в невъзможност, тъй като няма нито специфична кола, нито подслон, в който могат да отидат животните. Преди време институциите са посетили адреса, само че без резултат.

Според справката на локалната администрация, Христова не е записала нито 1 от кучетата, не са платени и нужните налози за развъждане на домакински любим.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР