Куче беше приветствано като герой в Япония, след като спаси

...
Куче беше приветствано като герой в Япония, след като спаси
Коментари Харесай

Куче спаси живота на мъж, получил инфаркт

Куче беше приветствано като воин в Япония, откакто избави живота на мъж, получил инфаркт, с непрестанния си лай.

5-годишната Коуме получи публично благодарствено писмо от чиновници на локалната пожарна на специфична гала за доблестната си работа в клуб по конна езда в град Чиба, описа Си Ен Ен.

Според клуба мъж на към петдесет години е колабирал в парка за езда на 25 февруари. А Коуме, която нормално има умерено държание, е вдигнала паника с джавкам си. Това е разрешило на хората да се притекат на помощ на мъжа.

Бързо е била извикана кола за спешна помощ, а парамедиците са употребявали автоматизиран външен дефибрилатор върху ездача тъкмо в точния момент.

Той ще бъде знак на другарството и солидарността сред Мексико и Турция

„ Коуме е тиха и лае единствено при редки условия “, разяснява Юна Маруо, инструктор по езда, който взе участие в спасяването на мъжа.  

От пожарната работа декларират, че животът на човек, получил инфаркт, може да бъде избавен при бързи и съответни реакции.

„ Коуме изигра своята роля, а дейностите на чиновниците бяха съвършен отговор “, разяснява локален пожарникар.

Мъжът към този момент се е възстановил и се е върнал към ездата в клуба. Хората в него споделят, че работят с женски кучета които дефинират за свои талисмани.

Пърл обича да слуша класическа музика

По-рано се е случвало Коуме да притегли вниманието към кон, който се пробва да избяга от оборудването, като е прескочил ограда. Съдействала е и при случай, в който различен остарял кон е имал усложнения да стои самичък.

Коуме е израснала под грижите на друго куче на име Уме, а хората към тях имат вяра, че по-възрастното куче ѝ е помогнало да я научи по какъв начин да вика за помощ по време на рецесия.

Менторът на Коуме към този момент е умрял, само че инструкторът по езда Маруо споделя: „ Уме би трябвало да е благополучен в парадайса “.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР