Кубрат Пулев заяви на официалната пресконференция преди реванша си с

...
Кубрат Пулев заяви на официалната пресконференция преди реванша си с
Коментари Харесай

Кобрата: Стилът ми е като на професор!

Кубрат Пулев съобщи на формалната конференция преди реванша си с Дерик Чисора, че се надява съдиите и реферите да отсъждат съзнателно. В събота вечер преди среднощ Кобрата ще се изправи против английския си противник в Лондон, а съдиите също ще бъдат англичани.

“Винаги съм благополучен, тъй като животът е един парадайс и би трябвало да го оценяваме. Имам огромен опит, който ще ми даде в допълнение проценти шансове за победа.

Сигурен съм в себе си, имам вяра в себе си. Дерик приказва доста, аз го върша по-малко от него. Но пък съм почтен и приказвам истината. С екипа ми се подхотвихме ужасно. Тренировките бяха доста тежки и сме подготвени за реванша с Чисора.

Приех борбата, тъй като съм мъж и като подобен му дадох право на реванш. Всеки има право на втори късмет. Имаме история с него и в този момент ще забележим кой е по-добър от преди. Стиловете ни са разнообразни и в събота вечер ще забележим кой е направил нужните промени.



Стилът ми е доста акуратен, обичам да работя като хирург, като професор, по този начин приготвям ударите си. Не знам за нокаут, тъй като това е спорт. Все отново, това е професионален бокс, а не е билярд, по тази причина е толкоз забавен по целия свят. Имам доста мощ и сила и всеки рунд ще е доста сложен за Чисора.

Идвам за успеха и ще забележим какво ще се случи. Сега и двамата сме се трансформирали доста, а той се е трансформирал за положително. Дерик е станал по-умен и по-балансиран от преди. Може би е по-добър боксьор от преди, само че това го прави още по-опасен противник.

Победата е най-важната, само че за него също е по този начин. И двамата наложително би трябвало да победим и по тази причина съм сигурен, че ще стане страхотна борба. Само един ще победи и се надявам реферите да са почтени, тъй като те са англичани и ние сме в Англия. Ако изгубя, да ми присъдят загуба, само че в случай че печеля, дано ми присъдят победата”, сподели Пулев.

Неговият управител Ивайло Гоцев показа, че тренировките на Кобрата са в действителност доста съществени и цялата зала се тресяла, до момента в който той удря по чувалите.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР