Кубрат Пулев заяви, че може да изиграе още един мач

...
Кубрат Пулев заяви, че може да изиграе още един мач
Коментари Харесай

Кубрат Пулев пред bTV: Имам сили за още 12 рунда

Кубрат Пулев съобщи, че може да изиграе още един мач минути, откакто слезе от кръга като победител от срещата с Хюи Фюри, която го направи първи кандидат за купата на IBF в тежка категория.

В препълнената " Арена Армеец " Кобрата записа 26-а победа в професионалната си кариера, откакто доминираше в сложен мач против британеца, само че сподели по-добра форма и по-умна игра.
Кубрат победи Хюи Фюри, гледа към трона на Джошуа (ГАЛЕРИЯ) Пулев още веднъж е формален кандидат за международната купа на IBF
" Имам сили за още 12 рунда! Концентрацията беше доста значима, съперникът бе супер неуместен. Имах доста по-точни и тежки попадения. Последните рундове съвсем го отчаях и той рухна душевен. Не го нокаутирах, само че просто го отчаях ", съобщи Пулев особено за bTV минути откакто съдията подвигна ръката му.

Той не пропусна да благодари за горещата поддръжка на своите над 11 000 почитатели по трибуните в залата, които не стопираха да скандират името му по време на цялата среща.

Следващото предизвикателство за българския боксьор е мач с първенеца Антъни Джошуа. Пулев е в прочут позиция като първи кандидат за купата в тежка категория. През 2017 година Кобрата трябваш да се боксира с британеца, само че дни преди мача получи травма и се отхвърли.
Кубрат Пулев против Антъни Джошуа за международната купа. Кога? Българският боксьор ще би трябвало да изчака британецът да отбрани пояса на WBO
" Оттук нататък към международната купа. Няма да съм по този начин, ще бъда още по-силен. Постоянно се самоусъвършенствам! Обичам хората и те ме обичат, тъй като постоянно споделям това, което мисля ", сподели Пулев.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР