Кубрат Пулев замина днес от летище София за Лондон, където

...
Кубрат Пулев замина днес от летище София за Лондон, където
Коментари Харесай

Кобрата: Фаворит съм срещу Чисора, по-бърз и по-силен...

Кубрат Пулев отпътува през днешния ден от летище " София " за Лондон, където тази събота ще срещне британеца Дерек Чисора в " O2 Арена " в борба в тежка категория.

Ето какво сподели Кобрата:

" Мотивацията ми е малко по-различна със същия противник. Готов съм да потвърдя, че съм доста по-добър, от предния път. Няма човек, който може да ми оспори първата победа над Чисора. Спортът не е война! Точно противоположното на войната. В последна сметка е значимо присъединяване. Това е присъединяване. Но, той е подобен жанр. Харесвам, го. Казах му, че не може да дава обещание неща, които не може да извърши. Не знам какво гаранции дава.

Еди Хърн да гледа за неговото занятие. Не мисля, че това е действително, който загуби да би трябвало да се пенсионира. Чисора е постоянно забавен, абсурден - не би трябвало да се пенсионира. Не го виждам да е зле физически, само че евентуално ще направи всичко допустимо, с цел да победи. Този път ще опитва да е малко по-различен. Вероятно ще е по нападателен. Фаворит съм, тъй като съм го побеждавал. Няма нещо, в което да не го доминирам.

Пълните трибуни в " O2 Арена " не ме плашат! Много е значимо е съдиите да присъждат обективно. Ако съм изгубил, дайте ми загуба. Важно е реферът да не пречи. Вече съм много умел. Моят отбор сме много задружни, сплотени и единни. Не виждам какво може да ни бутне. Имам опасения само от съдиите, тъй като сме в Лондон.

Чисора твърди единствено: " Нокаут, нокаут.. ". Той евентуално си мисли, че не може да ме победи, в случай че не ме нокаутира. Схванал е на половина, че съм по-бърз, по-силен и няма по какъв начин да ме победи ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР