Кубрат Пулев вярва, че загубата от Владимир Кличко го е

...
Кубрат Пулев вярва, че загубата от Владимир Кличко го е
Коментари Харесай

Кубрат Пулев : Загубата те кара да правиш все повече и повече

Кубрат Пулев има вяра, че загубата от Владимир Кличко го е направила по-добър боксьор. На 28 октомври в Кардиф българинът ще получи втори късмет за международната купа, този път против първенеца Антъни Джошуа.

"Не желая просто да кажа, че съм научил това или това от багра с Кличко. Аз научих доста неща. От една загуба човек научава повече неща, в сравнение с когато печели. Когато побеждаваш си мислиш, че си номер 1 и нищо повече не е належащо. Загубата те кара да правиш от ден на ден и повече. Сега разбирам, че не бях подготвен за Кличко, може би бях прекомерно млад, само че в този момент моята подготовка е доста по-добра. Чувствам се по-силен и съм подготвен ", съобщи Кубрат Пулев пред "Скай Спортс ".

"Гледам Джошуа повече, в сравнение с съм го правил с всеки различен боксьор. Виждам какво прави добре, само че виждам и неговите недостатъци - изследвам го. Всеки би трябвало да се учи, без значение дали става въпрос за мен, Антъни Джошуа или някой различен. Когато човек споделя, че знае всичко, той лъже ", добави Кобрата.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР