Кубрат Пулев вярва, че може да си заслужи нов мач

...
Кубрат Пулев вярва, че може да си заслужи нов мач
Коментари Харесай

Кобрата: Защо да не стана световен шампион в края на кариерата ми?

Кубрат Пулев има вяра, че може да си заслужи нов мач за международната купа по бокс в тежка категория с една-две победи в границите на идната година.

Кобрата се прибра в България, откакто нокаутира някогашния първенец на UFC Франк Мир в галавечер на новия военен формат " Triad Combat ".

Българският боксьор се оправи с Мир за по-малко от минута, само че не усеща успеха като нещо огромно.
Снимка: Lap.bg
По традиция, на летище София Кобрата бе посрещнат с национална музика и гайди. Имаше и питка с мед.

" Шоуто беше доста огромно. Противникът не беше на моето равнище, победих за България. Не считам, че е чак толкоз огромно достижение, само че въпреки всичко. ", сподели Кобрата.

" Боксът не е на назад във времето, а в противен случай. Преживяването беше друго, почти си е бокс, просто по-мръстен бокс, тъй като има повече битка и клинчове. "

Той не изключва опцията за трети път да се боксира за международната купа, и даже да я завоюва в края на кариерата си.
Снимка: Lap.bg
" Напълно е действително да получа още веднъж късмет за международната купа, тъй като съм в десетката на тежка категория в света. Един-два мача другата година и считам, че третият път ще пристигна. Повечето неща в живота ги върша по-накрая, за какво тогава да не взема и купата в края на кариерата ми? Чувствам се като на 19, супер съм и се усещам доста мощен и зареден. Когато съм квалифициран, здрав и без травми, нещата се случват по друг метод - работя върху нови неща, да вземем за пример върху удара с дясна ръка, тъй като ми беше дълго време контузена. "

" Преговаряме с нови съперници, приказвах с " Triad " да създадат сходно шоу и в България. И те желаят по целия свят да вършат събития. Смятам, че април-май следващата година е изцяло действително да направя един боксов мач ", добави Кобрата, след което бе поканен да изиграе едно хоро с хората, които нетърпеливо го чакаха на летище София.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР