Кубрат Пулев влиза в най-новото риалити Островът на 100-те гривни.

...
Кубрат Пулев влиза в най-новото риалити Островът на 100-те гривни.
Коментари Харесай

Кобрата печели Островът на 100-те гривни?

Кубрат Пулев влиза в най-новото риалити " Островът на 100-те гривни ". Кобрата е един от участниците в екзотичното шоу, чиито фотоси към този момент текат, само че ще се излъчва наесен по Би Ти Ви. Според източници на " Уикенд " боксьорът не е взел пари за изявата си в шоуто, а взел участие за популярност и чест. Бившият на Андреа считал в " Островът " да покаже какъв брой е харизматичен и да завоюва доста почитатели измежду феновете.

Спортистът считал да употребява риалитито като трамплин за своята бъдеща политическа кариера. Както е известно, Пулев приключи магистърска степен по специалността " Политика и бизнес " в УНСС.

Европейският първенец в тежка категория отбрани магистърска теза на тематика " Динамика на политическата (не)стабилност в България след влизането в Европейски Съюз ". Кобрата не крие, че има упоритости да се опитва в политиката, като даже беше измислил име на партията си – " Велика България ", която трябваше да учреди на 9 юни 2021 година

" Политиците са изгубили любовта и връзката с народа и не са стимулирани да оказват помощ. Искали единствено театрално да угодят на народа, с цел да седи кротичък и спокоен " – съобщи преди време Пулев, който призна, че е отчаян от управниците ни и желае да способства за по-доброто бъдеще на страната ни.

" Нямам някакви упоритости, хората споделят той се гласи за президент. Много псевдопатриоти настръхват като кажа, че ще върша план политически. И настръхват и им се желае да не се занимавам и са хората, които плюят по мене косвено, само че за мен не е значимо кой е Кубрат и какво ще направи Кубрат, въпросът е да се промени нещо в тая страна ", добавя боксьора, който бе позорно набит от Владимир Кличко.

Пулев точно възнамерява всеки собствен ход и счита, че " Островът " е подобаващ за печелене доверието на жители. До момента боксьорът не е взел участие в риалити излъчвания, за разлика от брат си Тервел, който гледахме във " ВИП Брадър " преди няколко години, само че не се показа в изключително добра светлина поради свалките си с фолк певицата Лияна и закачките си с нея в банята.

Ако първенецът в действителност се окаже един от звездните участници в шоуто, най-вероятно успеха ще му е авансово уговорена. Такъв беше казусът с Благо Георгиев, който влезе в предишния сезон на " Сървайвър " с единственото изискване да излезе победител и в действителност завоюва формата. Близки до Кобрата признават, че боксьорът не влизал поради парите, а поради успеха и възможни бъдещи изгоди в политиката.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР