Кубрат Пулев стана студент в УНСС. Боксьорът ще учи магистратура,

...
Кубрат Пулев стана студент в УНСС. Боксьорът ще учи магистратура,
Коментари Харесай

Кобрата: Българинът не е дорасъл за хора като мен, които трябва да следва и слуша

Кубрат Пулев стана студент в УНСС. Боксьорът ще учи магистратура, не в спортна компетентност, а в политическа. На първия си образователен ден като студент,  Кубрат Пулев беше посрещнат публично. Получи студентската си брошура, която се оказа историческа, споделя Нова тв.

" Последната хартиена брошура – сигурно ще я запазя ", даде обещание той. Подариха му и учебник с обръщение. 

" Човек би трябвало непрекъснато да се усъвършенства. Който споделя: " Аз знам всичко ", е най-големият простак. Не е нужно българите да се комплексират, че като си пратил децата да учат в чужбина, си нещо… напряко талант. Няма такова нещо. Имаме неповторими университети - да си учат тук, да си бъдат при родителите, това е истината ", счита Пулев.

През юни той даде поръчка за ново занятие - в партия " Велика България ". Към момента обаче това остава единствено проект за бъдещето.

Кубрат Пулев отсрочва политическите си планове за основаването на партия

" Трябва да видя, че българинът е дорасъл за хора като мен и брат ми. Истински хора, които със сърце и душа желаят да трансформират нещо. Нещото, което ме отхвърли, беше спортът. Защото се усещам доста мощен. И моето сърце има потребност от такива борби. Всичко беше готово. Всички хора. И аз отхвърлих. Казах: " Не, не желая да бързам. Не може човек да носи две дини под една мишница ", показа боксьорът.

След мача с Антъни Джошуа Кобрата мислел, че това ще е краят на спортната му кариера. 

" Имах травма, мислех си, че тя няма в никакъв случай да се оправи, бях изкарал ковид, не бях упражнявал, нямах сили ", показа той. Сега обаче чака да се качи на кръга още веднъж - още тази година в Съединени американски щати.

От политиците сега Пулев вижда безпорядък, липса на отговорност и на професионализъм.

" Страх, терзание, неустановеност, само че това води след себе си безнаказаност. Виждате какво става в Народното събрание - популистки изявления непрекъснато. Едните упрекват другите в популизъм, а това единствено по себе си е популистко. Представяте ли си? Крадецът вика дръжте крадеца. Шизофрения ли е, не мога да го схвана. Не мога да допускам, че толкоз им е интелектът. Видяхте и Слави трифонов - аз не мога да допускам, че хората дотам му се довериха. Дори дребна светлинка да има, като името Трифонов, те незабавно се хващат за него. Като удавник за сламка, благите. Аз им го споделих, но би трябвало повече да ме слушат ", поучава Кубрат Пулев.

" За дънките, по какъв начин се казваше… Филип Станев. Мислех, че това е колаж. Ние не си разрешаваме в УНСС да дойдем по този метод. Вчера си говорихме с мои другари, че в случай че са мои депутати влязат в Народно събрание по дънки, за наставление ще ги вадим пред Народното събрание и... 50 камшика на гол г*з. Това е пренебрежение и към институцията и към българския народ. Излиза, че те не знаят по какъв начин да се облекат ", счита той.

Пулев разяснява и новият политически план на Кирил Петков и Асен Василев  " Продължаваме промяната ".

" Завършили " Харвард " - няма неприятно. Ние сме приключили УНСС , но да забележим " Харвард " ли ще е, Софийският университет ли ще е, по какъв начин ще станат нещата? За страдание доста мъчно може да се получи, при по този начин стеклите се условия ", счита боксьорът.

Според него народът ни обича мощни политици. " Затова дълго време се бяха хванали за Бойко Борисов. Аз самият бях един от хората, които са му симпатизирали и са дали своят вот за него. Но той се умори и спря да се развива. Със сигурност ще се появят доста нови политически планове, само че и доста пишман политически планове ", сподели още той.

Докато е състезател, Кобрата  казва, че няма да бъде политик, тъй като не желае да води борби на два кръга. Въпреки това, предложенията за политическа кариера не стопират.

" Тези дни, и преди половин година, и преди 3 години, и преди 5 години. Постоянно. Няма по какъв начин да вляза в даден план и на мен някой да ми споделя: " Ами, ние тука би трябвало да клекнем, тъй като от горната страна някой различен по този начин е споделил ". Всички са ме канили на всички места, предложили са ми да бъда министър, какво ли не. За себе си аз съм постигнал доста. Наистина доста. Щастлив човек съм. И знам, че мога да дам още доста, с цел да реализира още доста ", споделя Пулев.

От УНСС демонстрираха на боксьора ни и стената на славата - с имената на деветимата министър-председатели на България, приключили образователното заведение, както и на доста други министри. А дали ще забележим Кубрат Пулев в Народното събрание или на " Дондуков " 1 или 2 - следва да разберем.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР