Кубрат Пулев си пожела съвсем скоро да излезе на ринга

...
Кубрат Пулев си пожела съвсем скоро да излезе на ринга
Коментари Харесай

Кобрата: Пожелавам на Джошуа да играе срещу мен с контузия

Кубрат Пулев си пожела напълно скоро да излезе на кръга против международни първенец Антъни Джошуа. Най-добрият български боксьор отговори на провокацията на британеца, който преди няколко дни сложи под подозрение травмата му.

„ Както Джошуа е играл с доста травми, по този начин и аз съм играл с доста травми, които не са били по никакъв начин леки и все пак съм играл нали. Всичко зависи от това каква е сериозността, съперника и каква е тъкмо травмата. Всяка травма си е радикално друга, от която и да е друга. Щом не ми има вяра, му поисквам, когато се изправи против мене да има сходна травма, да го запитвам тогава, по какъв начин е и той дано да играе против мен с сходна травма, да забележим какво ще се случи и по какъв начин ще се чувства”, закани се Пулев.

„ Първо сервирам моите извинения, за това което се случи, макар че не считам, че аз съм отговорен. Правя каквото мога. Поднасям моите извинения на хората, които са купили билети, самолетни, организирали са си цели екскурзии и в този момент няма да могат, би трябвало да гледат различен мач. И ми пишат и във Фейсбук, че не ги интересува и не желаят да гледат, само че все пак, желая да им благодаря на тези българи, че при сложното закупуване на тези билети, което беше по този начин за България лимитирано, все пак, са съумели и са намерили метод да закупят билети и да дойдат да ме поддържат и съм сигурен, че нямаше да бъдат малко. Благодаря им и ги приветствам. Моят съвет към тях е, тъй като аз не мога да направя нещо кой знае какво в тази ситуация, в случай че не им се върви на този мач, в случай че могат да ги продадат билетите. Със сигурност ще съумеят. Има интерес от британска страна за този мач, тъй че могат даже да им дадат повече пари в сравнение с са платили. Това е вариант”, посъветва почитателите си Кубрат.

„ Би трябвало тази седмица да създадем още един обзор при български доцент и хирург, който да огледа какво се случва. Най-важното е по какъв начин се усещам аз, само че ще би трябвало време, с цел да може по този начин да де случи, че да не помни за травмата. Това е най-важното, не дали възобновяване ще трае 2 седмици 3 или 4. Въпросът е когато стартира да се приготвям, да няма и помен от нея. Това е задачата ни”, сподели Пулев.

„ Немският лекар ме съветваше да откажа мача. При един подобен дуел шансът да се скъса целият мускул е доста огромен. Не е нужно да усложняваме обстановката в случай, че всяко нещо желае своето и желае да бъде направено по този начин, както би трябвало да бъде и всевъзможни взаимни отстъпки в тази ситуация биха били просто немислими”, призна той.

„ До месец считам, че отново ще се приготвям. Въпросът е да се приготвям изцяло, тъй като в този момент ще подкрепям форма, ще мога да върша кросове. Мога да върша други най-различни извършения, само че най-важното е да се приготвям пълноценно и да не помни за тази контузия”, сподели още Кобрата.

Отношенията сред Кобрата и мениджърската му организация се обтегнаха доста това лято, откакто българинът разгласи, че никой не е взел под внимание мнението му, а дуелът с Джошуа е бил организиран без неговото познание. Пулев изрази вяра връзката да се усъвършенства и за в бъдеще да няма сходни събития.

„ Надявам се в бъдеще да не е по този начин. Да бъдат по-гладки връзките ни,да бъдем в по-добър контакт. Просто по този начин е доста непрофесионално да се работи по този начин”, безапелационен е Пулев.

Кубрат разяснява идния дуел на брат си в петък. Тервел Пулев ще се изправи против американеца Брайтън Норууд в професионален мач на церемония в Чикаго.

„ Тервел ще направи един мач против един съперник, който е със същия рейтинг като неговия, който съперник не е неприятен. Брат ми обаче е добре квалифициран, няма никакви травми и се надявам да го победи и да го победи по този начин безапелационно. Това е най-важното”, съобщи Кобрата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР