Кубрат Пулев ще пристигне по-рано в Лондон за битката със

...
Кубрат Пулев ще пристигне по-рано в Лондон за битката със
Коментари Харесай

Еди Хърн ще изолира Кубрат Пулев в Лондон

Кубрат Пулев ще дойде по-рано в Лондон за борбата със международния първенец на WBA, WBO, IBF и IBO Антъни Джошуа. Родната звезда в тежка категория на професионалния бокс ще направи това по гледище на мениджъра на британеца Еди Хърн, който желае да избегне отсрочване на мача поради позитивен тест за COVID-19 на българина.

Ей Джей би трябвало да пази купите си на 12 декември, като това ще бъде първата негова борба на родна земя от повече от две години насам.

Както е известно, неотдавна реваншът сред Дилиън Уайт и Александър Поветкин беше отсрочен, откакто руснакът се оказа инфектиран с ковид. Хърн се надява да избегне сходни проблеми с Джошуа - Пулев и по тази причина избира да вземе спомагателни защитни ограничения.

“Кубрат ще пътува скоро до Лондон. По-рано, в сравнение с си мислим, и ще влезе в “балона” няколко седмици авансово, съобщи Хърн пред “Скай Спортс”. - Голяма част от топ боксьорите в тежка категория и момчетата, които печелят сериозните пари, биват тествани всекидневно. Вижте Дерек Чисора, мисля че той се тестваше през ден. Ще доведем Пулев тук. Ще се погрижим той да е в “балона”, в изолирана среда, тъй като просто не можем да рискуваме. Обикновено, вероятността един дуел да бъде отсрочен в последната седмица е сред 5 и 10%. Сега възможностите това да се случи са 50:50. Когато става въпрос за борба от подобен диаметър, би трябвало да бъдат взети спомагателни защитни ограничения. Това ще подсигурява, че и двамата боксьори ще бъдат в “балона” овреме и под непоколебим надзор”, добави Хърн.

Ако се наложи промяна на съперника на Антъни Джошуа в последния миг, то идващият в листата с чакащите е Чарлз Мартин. Принца е №2 в класацията на IBF, само че неговият управител Майк Борао е безапелационен, че той не е в режим да подготвеност в този миг.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР