Кубрат Пулев ще бъде изолиран в луксозен хотел цяла седмица

...
Кубрат Пулев ще бъде изолиран в луксозен хотел цяла седмица
Коментари Харесай

Кобрата под карантина в луксозен хотел

Кубрат Пулев ще бъде изолиран в първокласен хотел цяла седмица преди борбата против Антъни Джошуа на 12 декември. Сблъсъкът е за международните трофеи в тежка категория и ще се организира директно до именития стадион " Уембли ".

Организаторите взеха решение да реалокират мача от 20-хилядната " О2 Арена " поради неналичието на аудитория. Вместо това дуелът ще се състои в " Ес Ес И Арена ", позната повече като " Уембли Арена ". Изборът на оборудването не е инцидентен. То е извънредно комфортно за основаване на обезопасен балон. Точно до залата се намира първокласният хотел " Хилтън Уембли ", където ще отседнат всички, свързани с галавечерта.
 Българинът ще се настани на 5 декември. Кобрата и неговият екип получиха особено изключение от английските управляващи от 14-дневната карантина при идване на Острова със съдействието на уредниците от " Мачрум ".

Пулев ще тренира в хотела. Той ще има и няколко уговорката преди самия мач. В сряда българинът ще бъде разполагаем за изявленията с определени медии. На идващия ден от 16 ч. българско време е формалната конференция.
 Кантарът е очакван за петък от 13.00 ч.

Междувременно, треньорът на Кубрат Пулев - Ули Вегнер, беше номиниран в влиятелната ранглиста за най-хубав треньор на всички времена в Берлин. Той ще спори с още девет експерти от разнообразни спортове. Анкетата ще продължи до 6 декември, а церемонията по награждаването ще се организира девет дни по-късно.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР