Кубрат Пулев публикува пост след големия скандал, който се създаде

...
Кубрат Пулев публикува пост след големия скандал, който се създаде
Коментари Харесай

Пулев с ЧРД към AJ и каза: Всички сме с равни права

Кубрат Пулев разгласява пост след огромния скандал, който се сътвори във връзка изявлението му по адрес на Антъни Джошуа. Британските медии откриха за "удобно " да обвинят Кобрата за расист поради думите си, които си разреши по отношение на британеца. Когато на конференцията през вчерашния ден беше запитан за мощните страни на противника си за международната купа, българинът сподели: "Има доста мощен удар... Какви други преимущества има? Тенът му е по-добър от моя ".

Думите на Пулев откриха необятен отзив в британските медии, които подлагаха на критика остро българина. Това накара Кобрата да напише изказване и да се извини на всички, които се усещат наранени от изявлението му за тена на Джошуа. Пулев го разгласява в формалния си уебсайт, като употребява случая да честити рождения ден на британеца.

Изявлението на Кубрат Пулев:

"Приятели, следейки ожесточеността, с която някои задгранични медии се пробват да употребяват името ми през последните часове, бих желал да споделя следното:

Никога и по никакъв мотив не бих си разрешил демонстрация на пренебрежение към човешко създание на расова, етническа или религиозна основа.

Именно на това непрекъснато изучавам дребните ми племенници.

Всеки от нас се ражда на тази земя с равни права, като безусловно никакво значение няма цвета на кожата.

link1 " >
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР