Кубрат Пулев проведе открита тренировка пред погледа на много случайни

...
Кубрат Пулев проведе открита тренировка пред погледа на много случайни
Коментари Харесай

Кобрата тренира край Темза

Кубрат Пулев организира открита подготовка пред погледа на доста инцидентни минувачи и почитатели на бокса в Лондон. Това се случи на метри от Тауър Бридж, като кръгът за шоуто бе изнесен директно до река Темза. Събитието бе проведено като част от промоцията на борбата на Кобрата с Дерек Чисора (Вбр).
Пулев показва уменията си, провеждайки микс сред подготовка и шоу за почитателите, дружно със своя треньор Ибн Кейсън. Българинът се качи предпоследен на кръга, а след него подготовка направи и Чисора. За шоуто Кобрата отхвърли да освободи кръга за своя противника, като двамата позираха лице в лице.
Срещата в тежка категория е в лондонската " О2 Арена ". За България мачът ще се излъчва само по платената онлайн платформа DAZN.
" Чувствам се жив, когато има борба в моя живот. Даже доста пъти виждам хора, които се пробват да ми създадат мръсно и в живота, и другари, само че те не знаят, че това ме държи жив и ме стимулира. Всяка борба ми осмисля живота ", съобщи Кобрата.
Ибн Кейсън увери, че Пулев ще търси нокаут в мача в събота. " Кубрат е в още по-добра форма. След 8-седмичния лагер имахме към седмица и половина, в която тялото трябваше да се възвърне. Сега, когато влизаме във втория лагер, чакам той да има повече мощ, да е по-издръжлив и не виждам какво ще му попречи да се поздрави с успеха. Въпросът е по какъв начин ще го направи. Надявам се да е с нокаут. Ако не пристигна нокаут, значи по този начин е трябвало да се случи. Искаме просто да си подсигурим успеха ", сподели Кейсън.
Пулев към този момент победи Чисора през 2016 година в Хамбург. Британецът е в серия от три загуби по точки - две от Джоузеф Паркър (НЗел) и една от Олександър Усик (Укр).
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР